Delfii Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Cześć Zjeby :banghead: Postaram się wpaść chocby na chwilę, co by te wasze kochane gęby zobaczyć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Zbychu ! Nie wiem co ja zrobiłem w ustawieniach, ale ja mam opcję "Edytuj swój post" w prawym dolnym rogu okna mojego postu. Poszperaj trochę bo faktycznie przepisywanie całej listy to robota głupiego. P.S. Pamiętasz o mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 A to ja wnosze o zwrot pieniedzy , nie bylo mowy ze bedzie wsrod nas osoba natretnie molestujaca facetow dlaczego dopusciliscie pedala TUBE ?? ....!!!!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 dlaczego dopusciliscie pedala TUBE ?? ....!!!!! :flesje: now końcu ktoś popiera moje zdanie :banghead: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 (edytowane) Czolem! Prot, pamietam.Da sie post edytowac chyba tylko przez 24h od napisania. Tez przez jakis czas moge, ale wszystkie starsze posty traca ta mozliwosc. Pozdrawiam Edytowane 31 Marca 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 :icon_razz: Szacun!! To o której sie spotykamy obok Harley'a ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Kurde ale fajnie - jeszcze tylko 22 dni i jedziemy "Do Piekłaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Baham flyjo ty sie nie podlizuj ino kasa płać :D i JACY przypomnij, nr konta juz mu poslolech ale na wszelki wypadek zatroszcz sie o niego :) Zbyhu, jakbys dostal przelew od "Macka" na zlot to jest to od mojego kuzyna ktory jeszcze sie waha, jak sie zdecyduje to zaplaci. Ni jest z foum ale to swoj człek :lol: wtajemniczeni wiedzą kto to JJ :smile: pozdro, Zimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 A to ja wnosze o zwrot pieniedzy , nie bylo mowy ze bedzie wsrod nas osoba natretnie molestujaca facetow dlaczego dopusciliscie pedala TUBE ?? ....!!!!! :evil: pomarzyc se mozesz fajo:) Dzisiaj zaklepalismy z Zbyhem wszytkie potzrebne domki.Mamy ich trzy wiec bedzie miejsce na zgony :P Juz fama chodzi o motocyklistach co to robia zloty u nich:)dobrze dobrze :) :smile: :evil: Prosimy z Zbychem o rychle dokonywanie wplat co bysmy mieli za co zaplacic zaklepane domki:)reszte kasiury wedle zwyczaju idzie na chlanie :D do zobaczenia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 i tylko mi nie mówcie żebym w realu browara nie kupował bo wystarczy!!!ostatnio wystarczyło tylko do 19 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 hmm :icon_razz: moze jakas zniszka dla skuterowcow :crossy: heheh wpadne zobaczyc :wink: pozdrawiam :wink: napiscie gdzie i kiedy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 czy jak wpłacę kasę na tydzień przed rybolem to będzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam chcialbym sie dopisac do tego zlotu :icon_razz:mysle ze razem z Konikiem dojedziemy raczej na pewno,mozemy sie nieco spoznic i dotrzec tak mniejwiecej na 3 w nocy (jak to zwykle u nas bywa :wink: ) ale to chyba nie problem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Czolem! Na tydzien przed nie bedzie zle, ale nie pozniej, PLIS :icon_razz:.Postarajcie sie powplacac do 14 kwietnia :wink:. LISTA:1>Prot 2>Kaśka 3>Astarte 4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>PGR 14>Greg15>Motomanka16>Bronx17>Krasnal18>Broda19>Majore20>Zimer21>Mimo_ck22>Bahama23>Amazonka24>Yaco25>Paho26>QuadMan (nie ma Rybnika bez Dresa :wink:)27>Draco Fisher28>JACA29>Swiruradom30-33> Hornet + dziewczyna + kolega z dziewczyna34>Bodzyn35>Ario36>MarianKa37, 38>Zomb + Plecaczek39, 40, 41> AdamWo42> Sosna 8343, 44> dangel + plecaczek45> Browar46> RAFAL47> redwater48>zbyhu49> TubaPL50> Witas Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Szacun!! PGR'a mozece spokojnie skreślić z listy bo niestety go nie bedzie ,,,, mają jakeś wesele w rodzinie ... ,,, napiszcie o której sie spotykamy obok Harleya ???? :icon_razz: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi