bronx Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 hmm jak w cenie nie ma kielbaski i piwka to wnosze nprotest :D eee a jak wyglada sprawa z bezpieczenstwem ? bo ja plywac nie umiem :P wujek wez mnie tam odchacz a kase ci przeleje (lub wleje :P ) wlasnorecznie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Doszla, doszla . Bez paniki! Myslisz, ze za co mam zamiar zatankowac Honde? Pogoda sie zrobila, trzeba posmigac . spoko, jezdzij do woli ;) juz myslalem ze mam awanture w banku zrobic :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Czolem! No i co?Wszyscy mnie tak poganiali, a jak przyszlo co do czego, to zeby w sciane ;).Trzy wplaty jak dotat!Co jest?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Witam!Przed chwilą kasa poszła.Pozdroffki i do zobaczenia na Kotwicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Kasa poszła ...chyba w poniedziałek :lol: Qucze tydzien sie mi skórczył jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 raczej bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Siema !! Trudno sie przyzwyczaić do tej nowej szaty graficznej forum :) .. nie mam nawet pewnosci czy ten post sie pojawi tam gdzie ma :P ,,, nie wiem jak wy ale ja juz sie nie moge doczekac Rybnika :P ... zbieramy sie tradycyjnie obok Harley'a tak ?? PoZDro Browar :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 tak jak zawsze jedna grupa w Gliwicach pod radiostacją druga pod Szpilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Czolem! http://republika.pl/zbyhu1/moto/rybnik1.htm Pozdrawiam"PGR i Szramer przykładowo dosypiali na molo..." :rolleyes: :unsure: :angry: z tego co troche pamietam to odpoczywalem po sniadanio/objedzie -> 4 zywcach :) qfa 3 x rybol mi przepada :blink: przynajmniej strat w sprzecie niebedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 przynajmniej strat w sprzecie niebedzie :)to zawsze najbardziej boli , jak pgr-owskie lusterko :lol: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 zabukuj lot i wracaj na czas Rybola do Polandu, bier XT czy ch. wie co tam masz i przyjeżdżaj. nigry bez Ciebie wytrzymają weekend :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 zabukuj lot i wracaj na czas Rybola do Polandu, bier XT czy ch. wie co tam masz i przyjeżdżaj. nigry bez Ciebie wytrzymają weekend :unsure:xt w serwisie :rolleyes: pipa sie opie**ala , pewnie czeka na silnik z banshee B) a gixer to za loceanem :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 włóż piecyk od redzia, nawet nie zauważy różnicy, że ciągle ma pocziciwego gixer zamiast 7/12 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 włóż piecyk od redzia, nawet nie zauważy różnicy, że ciągle ma pocziciwego gixer zamiast 7/12 :)piec u mnie zdrowy tlok wussnera daje rade ,ale jak to w miare jedzenia apetyt rosnie :lol: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Czolem! Nie spamowac! Wplacac kase, bo nie mam za co smigac!! :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi