Ario Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a autobana jest już płatna czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Heh Prot - Amazonka chyba da radę na XS 120 polecieć (bo mi właśnie 'skacowana' taka wychodzi) :icon_mrgreen: Tak ja już Astarte raczyła wspomnieć my z brodą (+ 2 plecaki) czekamy na pierwszym parkingu od wjazdu na A4 (czyli tak ze 3km od stacji) OK wsio all right obyśmy przez spóźnialskich znowu Was nie gonili hehehe. pozdroJerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a autobana jest już płatna czy nie?W czwartek była jeszcze darmowa :icon_mrgreen: dzisiaj wracam nią do Wrocka, ale nie sądzę, że przez święta postawili bramki :icon_mrgreen: Więc można śmigać za friko :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Heh Prot - Amazonka chyba da radę na XS 120 polecieć (bo mi właśnie 'skacowana' taka wychodzi) :icon_mrgreen: Pewnie, ze da rade, problem w tym, ze XSa u Pipcyka :icon_mrgreen: czeka na czesci i malo prawdopodobne, ze na niej pojade :crossy: Jeszcze tylko 4 dni :icon_mrgreen: albo az.. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Bureczku kochany to Ty bez moto przyjedziesz :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A może i lepiej, przynajmniej bezpiecznie do domu wrócisz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No ja tez mam problemy techniczne ale zrobie sprzeta! SWIECZKI beda jutro tylko lozyska zmienie i skrece do konca i heya rozpoczynam wreszcie sezon bo k....wa zawsze cos! mam nadzije ze juz nic awaryjnego nie napotkam pozdro!!!!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zbyhu proszę dopisać do listy Kazek x2 przelew puszczony ps. Kaka świece masz jak w banku tylko bez nerw złość pięknośći szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Zaczynam sie bac :crossy:.Wiedzialem, ze na ostatni moment sie Was wysypie do cholery i ciut ciut :icon_mrgreen:. LISTA:1>Prot 2>Kaśka3>Astarte4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>Greg14>Bronx15>Krasnal16>Broda17>Zimer18>Mimo_ck19>Bahama20>Amazonka21>Yaco22>Paho23>QuadMan (????)24, 25>Draco Fisher26>JACA27-29> Hornet + dziewczyna + kolega30>Bodzyn31>Ario32>MarianKa33, 34, 35> AdamWo36> Sosna 8337, 38> dangel + plecaczek39> Browar40> RAFAL41> bartic42>zbyhu43, 44> TubaPL + luba45> Witas46, 47>Schpakoo + plecaczek48>Maciej Junak49> Szfagier50, 51> kazek + plecaczek Pozdrawiam! PSNie wiem, kto to Maciej Junak, ale dostalem taki przelew, wiec tak wpisuje na liste! :icon_mrgreen: PS2 Sorry Kazek, przeoczylem :icon_mrgreen:. Ale w naturze nic nie ginie :). Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 A ja chociaż bez pogrubienia proszę wpisać kasa już poszła plisss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Bureczku kochany to Ty bez moto przyjedziesz :icon_mrgreen: :) Niestety ;) :) A może i lepiej, przynajmniej bezpiecznie do domu wrócisz :icon_mrgreen: Co prawda to prawda, ale jak mi sie udalo z ostatniego Rybnika w jednym kawalku wrocic to juz na tym chyba "gorzej" byc nie moze ... chyba :icon_mrgreen: :crossy: Pozdr ;) Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Amazonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Niestety :) :icon_mrgreen: Nie bedziesz osamotniona, jeszcze Mishel do nas dołaczy i bedzie trio :crossy: Jakie trio :icon_mrgreen: Przecież Kaśka jak mi wiadomo na moto jedzie... chyba że coś się zmieniło :) ale nie sądzę :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Jakie trio :icon_mrgreen: Przecież Kaśka jak mi wiadomo na moto jedzie... chyba że coś się zmieniło :crossy: ale nie sądzę :icon_mrgreen: Fakt, to ja zle przeczytalam :icon_mrgreen: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nie wiem, kto to Maciej Junak Heh Zbychu to tylko wtajemniczeni wiedzą :icon_mrgreen: kto był na zakończeniu na Pławkach ten wie :flesje: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 kto był na zakończeniu na Pławkach ten wieOoożesz jego mać, ten Juniec jeszcze jeździ??? :icon_mrgreen: A kanapę pewnie nową ma bo starą zgubił :flesje: Szykuje się niezłe widowisko - palenie gumy junakiem bez siedzenia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Heh Zbychu to tylko wtajemniczeni wiedzą :icon_mrgreen: kto był na zakończeniu na Pławkach ten wie :cool: :smile: no nie tege pedala zbycho wpuszczasz ?a mialo byc tak kameralnie jeden problem tylko jest , tam nie ma wydm :flesje: Ooożesz jego mać, ten Juniec jeszcze jeździ??? :crossy: A kanapę pewnie nową ma bo starą zgubił :wink: Szykuje się niezłe widowisko - palenie gumy junakiem bez siedzenia :smile: hmmm nie tym razem , teraz nie bedzie mial motywacja bo x1 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi