Pitu Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Cześć.Właśnie stoje przed wyborem ośrodka zajmującego się nauką jazdy. Praktycznie zostały mi dwa. I tu się rodzi problem. Jeden proponuje zajęcia grupowe (2 razy w tygodniu po 2 godziny). Wsiadam do pojazdu dopiero po odbyciu całych 30 godzin.Drugi proponuje zajęcia indywidualne(moge chodzic codziennie, raz w tygodniu - jak chce). Do samochodu/moto wsiada sie juz po odbyciu okolo 15-20 godzin (oczywiscie reszta jest kontynuowana). Jak myślicie, jaki sposób nauki będzie lepszy (oba ośrodki na ulotkach chwalą się wysoką zdawalnością). Aha - i czy lepiej najpierw wyjezdzic 30h samochodem a potem dopiero moto, czy pomieszacz te jazdy :evil: P.S - dajcie odpowiedzi przez weekend, bo we wtorek ide się zapisać :twisted: Pitu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 ja bym wybral 2 sposób. czyli mieszany. Sam osobiscie tak mialem i dzieki bogu (bogiem byl lagodny egzaminator) zdalem oba prawka za 1 razem. Mysle ze mozliwosc jazdy prawie rownoczesnie na motorze i samochodem da ci lepsze efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 też wybrałbym indywidualny tok nauczania i rób mieszane wtedy doB dostaniesz tylko 6 dodatkowych specjalizowanych pytań z motocykla :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 specjalizowanych pytań z motocykla w stylu: jaka jest dopuszczalna prędkość motocykla na autostradzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 w stylu: jaka jest dopuszczalna prędkość motocykla na autostradzie zdawałeś to wiesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahmed Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 ja uważam ze lepiej wujeździć z 20h w samochodzie a potem wsiadać na moto,chociaż i po tych 20h w aucie zgłupiałem jadąc na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Jeśli można tak przy okazji. Powiedzmy, że ktoś ma już kat. B a zdając test na kat. A - podwinie się noga..........., co wtedy? nie dość, że nici z A to może jeszcze zabiorą B? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Nic nie zabiora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Ja miałem system mieszany tzn część wykładów a poźniej równolegle : wykłady jazdy autem i na moto, i jakoś nic mi się nie pomieszało. Zawsze jazdy ustawiałem sobie tak że jak schodziłem z moto to po 15 min siadałem do auta. System dobry bo oszczędza czas.Egazmin też miałem 2 w 1 i jakoś nie żałuje :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 najlepiej oba prawka za 1 razem robić. co do jazd na mieście - lepiej najpierw pare godzin autem pojeździć, potem wsiąść na moto - tak po prostu wygodniej, na moto nie ma instruktora koło Ciebie (w wiekszosci szkol).a egzamin razem najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 z tym razem to trzeba uwazac. bo zdasz np A, oblejesz B i jest problem... bo zeby dostac prawko na samo A,a zdajesz wciąż B, musisz wycofać papiery B(czyli zaprzestać zdawania)bo nie mogą wysłać samego info ze zdałeś A nie wiedzieć czemu... a potem płacisz podwójnie: za ponowne wydanie prawka jak juz zdasz B.ogólnie popierniczone i mocno bez sensu,ale co zrobić. a jak oni wiedzą,ze zdałeś A i teraz chcesz zdać B... to wiedzą,ze Ci zalezy,więce będziesz podchodził do upadłego. jeden znajomy tak miał,ze zdał dopiero po roku... ja na szczęscie B oblałem tylko raz i na prawko czekałem dodatkowe 3tygodnie ... a to na początku sezonu kawał czasu :P:D(jak juz się ma prawko, to przeciez nie będziesz jezdził bez)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ja miałem 2w1.najpierw zdałem A plac i miasto potem B ... oblałem na mieście :oops: ale za drugim sie udało :mrgreen: [ Dopisane: 21-03-2006, 22:54 ] stylu: jaka jest dopuszczalna prędkość motocykla na autostradzie zdawałeś to wiesz no fakt, sory mój błąd ;) <niektórzy moga myśleć ze np... 250km/h :mrgreen: > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi