MOC Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Podlaczam sie po mysl sprawdzenia czujnikow sprzegla, podstawki i biegu o ile takowy posiadasz, mialem ten sam problem i sie okazalo ze podstawka mi lekko odstawala..... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Żadne czujniki tylko mało prądu ( akumulator ). Moto musi mieć duży prąd rozruchowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 a ja myślę że możesz mieć coś z elektryką ... poprostu gdzieś jest zwarcie albo słaby styk , sprawdź wszystkie kable pokoleii i sprawdź kable idace do rozrusznika zarówno + jak i mase ... tam ida duże prądy podczas rozruchu wystarczy że będzie masa zaśniedziała albo nie bedzie dobrego połączenia i efekt bedzie taki jak piszesz , pokreci ze 2 razy i aku wyładowany na maxa... raczej mało prawdopodobne żeby na samochodowym sprawnym aku nie odpalił sprzeta który ma 2 cylindry mniej i o połowe mniej bebechów.... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrigol Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 mialem cos podobnego w gilerce Sp02 125Po naladowaniu akumulatora i odpaleniu motorek pracowal okolo godzinyJak juz widzialem ze wskaznik od obrotomierza zaczyna tanczyc to wracalem do domu bo to oznaczalo ze zaraz padnie bateria. A jak tylko włączyłem światła to wiecej niz 0.5km nie moglem zrobic. Okazalo sie ze przewody od alternatora mialy przetartą izolację i stykaly sie z ramą.po odizolowaniu ich od ramy wszystko wrocilo do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Chyba że szczotki rozrusznika się wieszają.... to też wtedy mogą być takie bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynias Opublikowano 17 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Witam... SV zagadalo :D Udała sie odpalic na aku kumpla (od gs 500...) trochoe pochodziła na luzie (az dobrze sie rozgrzała) i potem male smiganko... Jest pieknie :evil: Pozdrawiam i wielkie dzieki za wszelkie uwagi i rady ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi