Majusz Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ja pierdziele nie ruszam sprzeta az wszystko puści.Wole siedzieć na dupsku jeszcze chwile i nie bać sie ze mi lakiernik spierdzieli owiewke.Ja na szcześćie mam NAKED ;) :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ja dziś odpaliłem pierwszy raz po zimie moto i chwilę pojeździłem, gleby nie było, w lesie lód i śnieg więc wjechałem i wyjechałem. Na szczęście u mnie dziś było ok. 5 stopni więc jest szansa na ocieplenie ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 mialem troche wiecej szczescia, bo mi w styczniu tylne kolo na lodze sie usliznelo, ale to podczas ruszania, wiec przeczylilem sie na lewa strone i poloztlem motocykl ;) do gleby mozna to zaliczyc :evil: motocykl nie ucierpial :) chcialbym w tym sezonie byla moja 1 i ostatnia gleba :D ostatnio odbierajac motocykl od naprawy, musialem wrocic nim do miejasca gdzie go przeztrzymoje, pogoda byla si, ale po chwili zacza padac sienie, wiec warunkow nie mialem pieknych, a czekala mnie jeszcze jazda po tzw " kocich lbach" :) jechalem 20 km/h i bylem tak posrany iz myslalem tylko o tym aby plynnie przejechac ten odcinek i wjechac na normalna droge ;) udalo sie i bylem w pelni szczesliwy bo dowiozłem motocykl caly i zdrowy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadzia Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Pierdziele odważni jesteście :roll: Nawet w tym roku jeszcze nie odpalałem moto zreszta jak go wstawiłem na koniec sezonu ,wymieniłem sprzęgło i nawet ani razu nie odpalałem. Czekam aż będzie całkowicie sucho.A narazie na to sie niezapowiada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Pierdziele odważni jesteście Nawet w tym roku jeszcze nie odpalałem moto zreszta jak go wstawiłem na koniec sezonu ,wymieniłem sprzęgło i nawet ani razu nie odpalałem. Czekam aż będzie całkowicie sucho. A narazie na to sie niezapowiada w moim przypadku to nie odwaga ale raczej głupota i niecierpliwość :mrgreen: Mówie za siebie żeby nieobrazić nikogobo wrogów nieszukam ;) chuchajmy więcej to moze sie roztopi szybciej :mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 hee.. ja jak odbiore sowje moto w kwietniu to juz bedzie dobra wiosna :D -mam taka nadzieje ze nie bedzie juz tego cholernego sniegu i lodu! :twisted: ... a te dni tak mi sie dluza .. ;/ i czekam z niecierpilwoscia. .. a w myslach to juz dawno nim jedzilem po czystych suchych drogach ;-) ... pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 po czystych suchych drogach skoro to w myślach to dodaj jeszcze ''nie dziurawych'' :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 dodam ciekawostkę... dziś gadałem na gg ze znajomym, ktory siedzi w Irlandii, i tak mi sie pochwalil ze chce kupic sobie moto bo bedzie mogl jezdzic przez caly rok, na pytanie jakie sa temp. u nich odpowiedzial ze najnizsza temp. tej zimy to -5 w nocy, wiec zyc nie umierac, wtedy faktycznie mozna jezdzic caly rok, zero lodów, sniegow itp.. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 to samo wlochy, grecja, francja, hiszpania ...... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:SoBoL:. Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 na pytanie jakie sa temp. u nich odpowiedzial ze najnizsza temp. tej zimy to -5 w nocy' date=' wiec zyc nie umierac, wtedy faktycznie mozna jezdzic caly rok, zero lodów, sniegow itp.. pozdr[/quote'] Tylko że ciągle mgły i pada pewnie :lol: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadzia Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Przecież w Irlandii ciągle leje :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 chcialem sie pochwalić pierwszą glebą;]Ja też pare dni temu zaliczyłem podobną blebe, ale chwalić to się raczej nie ma czym 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Ja też pare dni temu zaliczyłem podobną blebe, ale chwalić to się raczej nie ma czym Tożto wstyd panocki :mrgreen: <żarcik oczywiście> :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ja jutro tj w sobote wyjezdzam po raz pierwszy, najwyzsza pora, w wawie drogi suche a nowy str.ój dzis kupiony wiec trzeba sprawdzic czy cieplo... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 po powrocie napisz jak bylo :) ... i czy stroj cieply xD pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi