Bubaziom Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Ja za 2800 oddam Suzuki TS50 wersja niemiecka (5 biegów, chłodzony powietszem), rocznik 1996stan bardzo dobry. Kontakt na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Oj... To sie wkopałeś z tym TS :)... Moim zdaniem najlepszą propozycją z powyższych będzie Suzuki RG (jeśli chce mieć w miarę młode moto i nieźle wyglądające) lub Aprilia Tuareg - bardzo fajne enduro do pojeżdżenia po szosie jak i po lesie - na pewno nie zawiedzie (chyba, że chce kolega na niej trial czy cross uprawiać :(). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 :lol: :lol: a ile ta aprilia pujdzie v-max bo mi zalezy na prędkości :( :D :D :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 To bydle jest 100x szybsze od motoroweru czy v-max twojego samochodu jest ok. ... 1000km/h ...:D :P :mrgreen: :mrgreen: :) :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 czy v-max twojego samochodu jest ok. ... 1000km/h ... ale tylko z giewontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Gdyby do prawka nie zostały mi tylko 2 sezony i gdybym nie był przywiązany do mojego simka- czyt. znam go co do najmniejszej śrubki to pofatygowałbym się na Twoją Aprilie ;) A tak na marginesie: Jaką ma moc i jaki vmax? Nie wydaje mi się, żeby dało się kupić DT80 z 95 roku na motorower za 2700 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 czy v-max twojego samochodu jest ok. ... 1000km/h ... ale tylko z giewontu Taa... Znajdz mi górę, z której zrzucony (jakikolwiek) samochód poleci przynajmniej 300 km/h ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Oj... To sie wkopałeś z tym TS ;)... nie zrozumiałem..... o co ci chodzi z tym ze sie wkopałem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 nie zrozumiałem..... o co ci chodzi z tym ze sie wkopałem??Stara konstrukcja, stara technologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Gdyby do prawka nie zostały mi tylko 2 sezony tylko ? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Kup Rg 80 ja kupiłem i spoko sprzet ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 nie zrozumiałem..... o co ci chodzi z tym ze sie wkopałem??Stara konstrukcja, stara technologia.Ogólnie wersja na rynek niemiecki jest dużo słabsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Gdyby do prawka nie zostały mi tylko 2 sezony tylko ? :roll: Tak, tylko znowu bym musiał szukać kupca na Simsona, przerejestrowywać nowy motor, więc lepiej zbierać kasę na motor powyżej 50ccm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ale porownaj TS50 do innych moto w tej cenie, trudno znalesc cos fajnego a juz nie wspominając o roczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 ale porownaj TS50 do innych moto w tej cenie, trudno znalesc cos fajnego a juz nie wspominając o roczniku.Hehehehe za taką ts'ke bym mogl dać 1000zł. Za 2000zł znajdziesz ts 50XK wersję japońską czyli lepszą pod każdym wzgledem.Koniec Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi