KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Mcdonald na Wiertniczej w Wilanowie :) Można posiedzieć na zewnątrz a potem pomknąć w strone Konstancina ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Mcdonald na Wiertniczej w Wilanowie Buttrock Można posiedzieć na zewnątrz a potem pomknąć w strone Konstancina ButtrockMoje zeszłoroczne miejsce spotkań :) W końcu dobry punkt dla jadących z każdej strony miasta i dla mnie (z Konstancina)O jeszcze mi przyszedł do głowy ,,Pub za płotkiem" przy osiedlu Patio (po prawej stronie na wysokości Powsina, jadąc w stronę Konstancina), albo jeszcze tzw. ,,Przystań Rowerowa" tuż za Wilanowem po prawej stronie, jadąc w stronę Konstancina. Latem zbiera się tam trochę ludzi i co najważniejsze można posiedzieć na świeżym powietrzu i mieć na oku motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 No i jeszcze jest Pub przy Al. Wilanowskiej, wjazd w prawo, za skrzyżowaniem z Sikorskiego, jadąć w strone Wilanowa, za mostkiem po lewej stronie, chociaz dawno tam nie byłem :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 No i jeszcze jest Pub przy Al. Wilanowskiej, wjazd w prawo, za skrzyżowaniem z SikorskiegoRadicallsi! Teraz się dużo pozmieniało! Też tam dawno nie byłam. Pub zmienił właściciela, wystrój itp. Trzeby by to kiedyś sprawdzić.Kiedyś nawet dosyc często tam bywałam, zaliczyłam nawet koncert Perfectu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Trzeby by to kiedyś sprawdzić. Nie ma problemu, mieszkam 50 metrów od tego PUBu :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 To ja proponuję żeby usatlić jakiś termin i w jeden z tych ciepłych słonecznych dni, które mam nadzieję niebawem nadejdą w końcu ;) większą ekipą objechać wyżej wspomniane miejscówki :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 To jest myśl!!!!!! :) Na pewno się zgadamy i urzeczywistnimy ten plan! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 ja też!!!ja też!!!! ;) :banghead: chętnie z wami pośmigam, dajcie tylko znać od kiedy zaczynamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Na pewno już niebawem pojawią się tematy w dziale ,,zloty, przejażdżki....". Wtedy bez problemu się zgadamy i kitaaaaa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 W Magnum bywałem jak tam głównie Policjanci siedzieli, jakoś później nam się odwidziało i przestaliśmy chodzić A w Gnieździe Piratów mam zamiar bywać, bo ode mnie z pracy to naprawdę kawałek, a koledzy od samego początku zachęcają mnie do jej odwiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Do śmigania polecam ulicę Karową po deszczu.Podział na klasy nie obowiązuje, lecz nie wolno skracać po schodach.Zapraszam do rywalizacji :mrgreen: Przy okazji można pownerwiac wartownika pod BBN na dole... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 A w Gnieździe Piratów mam zamiar bywaćByście właśnie powiedzieli dokładniej, gdzie to Gniazdo Piratów się znajduje, bo już sporo o nim słyszałam, a nie wiem, gdzie to jest A tak w ogóle to póki jeszcze jest zimno i tak średnio pogoda nadaje się do jazdy, to można by się zgadać i spotkać na jakimś grzanym piffffku. Kto jest za? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Do śmigania polecam ulicę Karową po deszczu.Miałem kiedyś przyjemność przyhamować trzy samochody w wymienionym wyżej miejscu. Mam mieszane uczucia w kwestii zawodów na tej ulicy :) Samochodem jest w czoko, ale hmm...nie motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 A w Gnieździe Piratów mam zamiar bywać' date=' bo ode mnie z pracy to naprawdę kawałek, a koledzy od samego początku zachęcają mnie do jej odwiedzenia[/quote'] Bywaj, bywaj! Jezeli trafisz na koncert Mordewindu to zobaczysz jak sie ludzie bawia tanczac na stolach, na barze i na pewno nie spotkasz zadnych zakapiornych mord jak niegdys w 2OO. Lokal z motocyklizmem nie ma absolutnie nic wspolnego ale ilez mozna... :-) Specjalnie dla Adu http://www.gniazdopiratow.com.pl/index.php...?lang=wa&id=112 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Bush hehehe może Ciebie w końcu spotkam młody człowieku. Za to jestem pewien, że spotkam kilku moich kolegów z pracy wyrywających "laski" i będących już w mocno zakrapanym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi