Sikor_ Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Staram się jak najmniej używać przedniej opony A żeby na dłużej starczyła to nie lepiej Ci przerobic na super moto chyba ze w terenie tez duzo latasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 to nie lepiej Ci przerobic na super moto chyba ze w terenie tez duzo latasz....Zgadłes :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 no wiec podsumowujac napiszcie ktora kostka jest w miare "uniwersalna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 no wiec podsumowujac napiszcie ktora kostka jest w miare "uniwersalna" Nie ma takiej uniwersalnej. Jak cos jest do wszytskiego to jest do niczego. Najlepiej kupywac mitasy bo sa tanie a na nasze umiejetności jazdy starczą w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 tez uwazam ze jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego. ale ktra jest bardziej wytzrymala przy kontakcie z asfaltem np. miekka czy tward [ Dopisane: 10-03-2006, 16:46 ]o a ile warto dac za takiego nowego matisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Mitas zalezy od modelu!C-10 jakies 155zł. nowy.Opona twardsza wolniej zdziera sie na asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 No włśnie zamówiłem Mitasy i powinienem je miec dzisja wiec dam znac co znim bo tez jeżdże po asfalcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ale gdzie te 4 tys zrobiles 8O ?? sporo do pracy 20 km dziennie w 2 strony i po okolicy jako ze lasow malo ja latam sam wiec nie zapuszczam sie daleko w lasdy tylko latam polowe las polowe szosa czasem mialem ochote to robilem ponad 70 km dziennie asfaltem po przebiegu czyli lacznie ze 3 tys samego asfaltu bylo napewno reszta to teren kostka byla w polowie zycia zostalo 5 mm kostki ale rozwalilem w niej druty jadac pare km na kapciu :/ teraz mam king tire chinska ale straszny szmelc tyl moto robi co chce,jest nieprzewidywalny i kostka szybko znika z tego co slyszalem od wielu osob mitas nie lepszy a do tego wyrywa sie kostka Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Mi w XT kostki poszły w oczach... Tył w 2000 km, a przód 4000 km (teren i asfalt). Ale w terenie nie ma sytuacji żeby nie rwała laka, więc wszystko do przyjęcia. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 doladnie dlatego lepiej kupic uzywke za 50 zl i nie zalowac sobie czy jechal lasem czy droga Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Mitasy do RXa kosztuja ok 280 na motobazarze a normalnie to nie wiecej niz 320 za kaplet. Zrozumialem z tego tematu, ze dojazdy ok 2 kilometry po asfalcie bez szaleństw nie zaszkodzą mocno moim kostkom.Cieszy mnie to :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Mocno nie zaszkodza ale po krótkim czasie zobaczysz ze masz zaokrąglone kostki.Pamiętam jak kiedys z kumplem przejezdzalismy (pozdro aszuki :buttrock: ) przez droge szybkiego ruchu i miał na tyle nówke kostke i jechał chyba 2km/h i mało co wypier** w niego cięzarówka :lol: smiesznie było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 uzywka to uzywak a nowa to nowa. a jak kto zmienil to nie bezprzyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 czesto sa to kapcie z torow gdzie po 1 wyscigu zmieniaja kapcie na nowe ja mialem 2 kapcie i nie mam do nich uwag dalej bede kupowac uzywki firmowe Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Heh ja musze dojezdzac, bo boje sie jechac po moscie, gdzie nie ma polowy desek, a poboczem gonic to od razu policja mnie moze zatrzymac bo stwierdzi, ze chyba jestem nie normalny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi