Gość Krzysztof Opublikowano 30 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jak nie będzi na wiosne Bruuuuuuuuum to jesteś zombi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jak nie będzi na wiosne Bruuuuuuuuum to jesteś zombi!!Krzysztof, niebędzie tak żle,tak łatwo sie niepoddam :) Połamana rama mnie nieodstraszy. Jak uda mi sie zakupić http://allegro.pl/show_item.php?item=10127014 to bede w domu, pod warunkiem że rama jest prosta,ma tarcze itp... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2003 Mam pytanie do wszystkich o jakąłś szczegułową lekturę do ETZ250. Niech ktoś powie co ma.k :idea: :idea: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2003 Mam pytanie do wszystkich o jakąłś szczegułową lekturę do ETZ250. Niech ktoś powie co ma.k :idea: :idea: :!: A co byś chciał wiedzieć? Pozdrawiam` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 5 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2003 coś o silniku dane szczegułowe. Dane naprawcze. Oraz coś o całym motorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazmir Opublikowano 11 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2003 Cofnij się o kilka ston tam jest info o materiałach serwisowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2003 Cofnij się o kilka ston tam jest info o materiałach serwisowych[/q Dzięki.!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 15 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2003 Z dniem dzisiejszym dołączyłem do wielce szlachetnego grona posiadaczy MZtek :)Przed kilkoma godzinami nabyłem MZ ETZ 250 :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 16 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2003 Z dniem dzisiejszym dołączyłem do wielce szlachetnego grona posiadaczy MZtek :)Przed kilkoma godzinami nabyłem MZ ETZ 250 :twisted: :twisted: :twisted: Moje gratulacje :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 18 Lutego 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2003 a moze ktos wie jakie powinno byc cisnienie w oponach Wszedzie czytam ze powinno byc odpowiednie tyle ze ile to jest ?? Pozdrawiam PS nie mam dostepu do netu i mnie nie bedzie mozna latwo zastac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 na pełnym zbiorniku przejechałem ok 220 kmjeżeli to wina gażnika niech mi ktoś doradzi jak go wyregulowac, ewentualnie coś wynienic[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 I mam jeszcze jeden problemNa łańcuch dostaje mi się olej chociarz rok temu wymieniłem zimmerringOleju nie mam za duzo i chciałbym wiedziec o jaki odpowietrznik chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Mam pytanie, jesli sie jezdzi na sprzegle ktore ciagnie , to czy moze miec to jakies straszne skutki.Boje sie troche o moją maszynę.wracałem tak z gór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Witam! Jeżeli jeździsz na sprzęgle które ciągnie to szybciutko zużyją Ci się tarcze,no i można powiedzieć że wręcz niewygodnie się jeździ i niebiezpiecznie (mało co pod samochód przez rozje*ane sprzęgło nie wjechałem :) też ciągneło) PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 czesc nie trzymałem na sprzęgle, od razu bieg i puszczałem sprzęgło, chodzi mi tylko o skrzynie biegów czy nie osłabiło to jej za mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi