Gość slawekkaz Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 witam witam potrzebuje schematu instalacji do Simson sr50 12 v czytelne bo to co znalazłemto jest szmira i nie czytelne z góry dzięki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A może podasz dokładny model twojego Simka :?: Elektronik czy zwykły :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekkaz Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 witam simson sr 50 /12v zwykły bez elektroniki mam jeden schemat ale jest okropnie nie czytelny kupiłem nową instalacje i teraz się domyślam jakie to symbole dlatego potrzebna jest czytelna Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ja korzystałem z tego schematu http://arecki113.republika.pl/schematy/simsonsr50.JPG tyle, że tam gdzie jest 6V zamieniłem na 12V i wszystko działało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 to już było kolego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 30 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2006 Witam macie może serwisówke do simsona sr 50 schematy zdjęcia .możecie podać jakieś strony. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi