djlop Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 witammam takie pytanie od jakiego motoru mozna wpakowac amora centralnego do bandita 600 z roku 98.Seryjny amor to porazka czy miał juz moze ktos jakies doczynienia z przerobką.dziekuje ja jakiekolwiek infoPozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 GSXR. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djlop Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 witama cos wiecej informacji mozesz powiedziec z jakiego rocznika od tego GSX-r amor podejdzie??dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 faktycznie, fabryczny to sie nadaje do wozka dla dzieci, co by bylo latwo bujac. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 a cos wiecej informacji mozesz powiedziec z jakiego rocznika od tego GSX-r amor podejdzie??Do Bandita I generacji podejdzie najlepiej od wodniaków (GSX-R 750 92-95, 1100 pewnie też). Do nowszych trzeba brać od Sradów (K1-K2). Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Tylni amor od andita 1200 z tego rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djlop Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Tylni amor od andita 1200 z tego rocznika Witamjestes pewnien ze od bandita pierwszej generacji 1200 podejdzie amor do bandita 600 bo ja jakos nie mam przekonania???Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi