Bubu Goryl Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 http://cgi.ebay.de/CAGIVA-MITO-125_W0QQite...1QQcmdZViewItem http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=90910578 wałek!!!!!!!!!!!!!! ;) :P :buttrock: Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 eeetma, niemal wszyscy kręcą liczniki przy sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Wyczailismy goscia na 125.pl przekrecenie licznika o 30 tys w sportowym 2t to zbrodnia :P ktos kupi przejedzie 1000km i mu sie roz**erdoli pol silnika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Troche sie przyjrzałem niemieckiej aukcji i doczytałem sie ze ma nowy cylinder :P ,tłok :buttrock: korbowód 8) czyli silnik był rozpoławiany to i łożyska, simeringi.Moze cos wiecej ale słabo szprecham po niemiecku i sie nie doczytałem.1000km po remoncie ja bym brał ale za ok5500.Więc nie ma co sie bac o to ze sie lada chwila rozpadnie :D.Ale nie popieram tego typu przekrętów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Moim zdaniem nie ma wałka, a jeśli jest to i tak można kupić.Fajne światła ma ta Cagiva ;). Nie widziałem jej nigdy z przodu :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Tak pobieżnie wyczytałem o nowym łańcuchu i wałkach i takich tam jak np. przyciemniana szyba. Też dopiero się ucze szprechać auf Deutsch ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Thomaszek przekręcenie licznika o około 30tys.km w 125 to wcale nie wałek.A, ze ma duzo nowych czesci to inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Czolem! No, co...Motocykle w PL sa jak wino... ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Jeśli myślisz ,że z wiekiem "kwaśnieją" to masz racje.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 http://cgi.ebay.de/CAGIVA-MITO-125_W0QQitemZ4616157731QQcategoryZ9917QQrdZ1QQcmdZViewItem http://www.moto.allegro.pl/show_item.php?item=90910578 wałek!!!!!!!!!!!!!! ;) :P :buttrock: brawo za spostrzegawczość!, żeczywiście to ta sama sztuka i na dodatek koles zarabia na tym 2000zł i jeszcze oszukuje z przebiegiem! fachowiec rozpozna, że coś nie powinno być wymieniane po 17 tys km choć patrząc po wyglądzie wygląda na mały przebieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 to nie ja znalazlem, brawo dla udolfa-mito z forum 125.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaj0 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Ten sprzedawca na dodatek wszedł na 125.pl i zaczął nam gadać że nas pozwie do sądu za te bezpodstawne oskarżenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi