baklazan22 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Kontynuując temat buzerów, czy ktoś miał styczność z tymi ? http://www.allegro.pl/item500848361_buzer_...ki_661_hit.html http://www.allegro.pl/item505506341_ufo_bu...owej_borys.html http://www.allegro.pl/item505726811_buzer_..._protector.html Niestety przez zbyt za dużą ilość wyjeżdżonych godzin i ćwiczenia kondycji mój acerbis fusion zrobił się na mnie o wieele za duży i jestem zmuszony go zmienić, choć wcale tego nie chcę :icon_rolleyes: I czy buzer bez tych ochraniaczy, 'pasków' na ręce ( 661 wyżej wymieniony ) jest 'gorszy' ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zaliczył ktoś porządnego fikoła w UFO Scorpion? Bo codzienne "aplikowanie" to inna sprawa, a gleba weryfikuje wszystko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) Jakie buzery do 300zł polecacie? W czym jeździcie? Jak się sprawuje? Czy buzery polisport'a są dobre? Edytowane 28 Grudnia 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 wiesz co odpuśc sobie wszystko co ma zamek z przodu do enduro buzer powinien byś z przodu jednolity (chodzi że jedna część ) bo jak dasz klebe i kierownica trafi miedzy osłony np na zamek to buzer nie zda swojej roli :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 wiesz co odpuśc sobie wszystko co ma zamek z przodu do enduro buzer powinien byś z przodu jednolity (chodzi że jedna część ) bo jak dasz klebe i kierownica trafi miedzy osłony np na zamek to buzer nie zda swojej roli :cool: Kupiłem axo vortex. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Kupiłem axo vortex. wygląda nieźle :bigrazz: ja nie moge w takich latać drażni mnie ta skorupa na kręgosłup używam buzera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ever Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam, mam pytanie odnoscie buzera. Myslalem o zainwestowaniu w bionica 2 bo chce zakupic sobie kurtke skorzana alpinestars - na upaly smigalbym w buzerze, a na chlodniejsze dni wrzucal samego zolwia pod skore. Do tej pory jezdze latem w buzerze utiki i jedna rzecz mnie straszliwie wqr... ochraniacze na cycki strasznie podjezdzaja mi do gory. I tu pojawia sie pytanie do uzytkownikow alpinestars: czy stwierdziliscie takie problemy? czy zbroja idealnie dopasowuje sie do ciala? Wydaje mi sie, ze rozmiarowo buzer utiki mam dobrze dobrany (zreszta kumpel smiga tez w takim i tez ma takie same odczucia). Jak jest u was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) czy zbroja bardzo powieksza klate ? chcem kupic sobie wdzianko moro i niewiem czy brac dopasowane czy na wiekszego chlopa , mial bym po tym zbroje ufo scorpion Edytowane 31 Stycznia 2009 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Musisz kupić trochę większe te ubranie żeby ci weszło na zbroje.Przynajmniej ja tak zrobiłem i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baklazan22 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 czy zbroja bardzo powieksza klate ? chcem kupic sobie wdzianko moro i niewiem czy brac dopasowane czy na wiekszego chlopa , mial bym po tym zbroje ufo scorpion Tak, szczególnie w barach dużo 'daje' buzer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cube Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 siema Zasadnicze pytanie... co to za zbroja fox'a prezentowana przez kolegę za 400zł wiem ze temat dość nieaktualny ale chciałbym się czegoś na temat tego buzera dowiedzieć ponieważ jest wystawiony na allegro za dobrą kasę. Moderator mówi ze to może być podróba a inny kolega twierdzi że jest ok. Może ktoś z was wie jaki to model albo miał styczność z taką zbroją. Bardzo proszę o kontakt Dzięx ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Aby nie zakładać nowego tematu podłączam się do pytania poprzednika. Mam do kupienia zbroję jak ta Zbroja FOX za 230zł. Czy ktoś z Was choć dotknął tej zbroji? Czy jest to oryginał? (Fox nie ma takiej zbroji w ofercie 2009). Zbroja ma służyć do 'lajtowego' pycenia po lesie, chciałbym, żeby wytrzymała 2..3 sezony ..:bigrazz: Edytowane 23 Czerwca 2009 przez acid_toxin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 nikt nie widział czy wszyscy w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi