Wuwu Yz Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Tez sie zastanawiam nad kupnem zbroi. Wg mnie jak brac to cos lepszego. Zastanawiam sie nad scorpionem. Istnieje moze jakas tansza alternatywa tej zbroi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Tez sie zastanawiam nad kupnem zbroi. Wg mnie jak brac to cos lepszego. Zastanawiam sie nad scorpionem. Istnieje moze jakas tansza alternatywa tej zbroi ?Tańszą alternatywą Scorpiona jest właśnie zbroja z linku powyżej, czyli mTTr Predator. Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Yz Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Faktycznie... Sorki nie klikalem w link. Chyba sie na nia skusze bo cena naprawde atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 witamjak chodzi o siatke to plusy że żaden nie przesunie się na ciele ale podobno jak jest ciepło to można sie niezle spocić ja posiadam AXO DOBERMAN - znalazlem na stronie : http://www.motocombo.pl/produkt-4116.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Yz Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Tańszą alternatywą Scorpiona jest właśnie zbroja z linku powyżej, czyli mTTr Predator. Zamowilem tego predatora na allegro. W sumie wyglada on identycznie jak UFO Scorpion. Paczka juz do mnie wyszla, ale kurde dzis dopiero przyjrzalem sie dokladniej zdjęcią na aukcji i wkoncu nie wiem czy ten buzer jest na siatce z duzymi oczkami czy na pończosze :icon_mrgreen: Okaze sie jak przyjdzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Zamowilem tego predatora na allegro. W sumie wyglada on identycznie jak UFO Scorpion. Paczka juz do mnie wyszla, ale kurde dzis dopiero przyjrzalem sie dokladniej zdjęcią na aukcji i wkoncu nie wiem czy ten buzer jest na siatce z duzymi oczkami czy na pończosze :icon_eek: Okaze sie jak przyjdzie :buttrock: Też zamówiłem ale nie wiem kiedy dojdzie, to jest duża siatka, gdzieś w internecie widziałem tą zbroje na ciele bez bluzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Wszyscy zamawiają mTTr Predator ,a ja swojego sprzedalem po 2 dniach jak ją otrzymałem:) Zbroja świetna -kompleksowa ochrona ,ale ja jednak zostane przy ochraniaczach na łokcie i kolana bo ta zbroja zabardzo ogranicza swobode ruchu ,a o nagrzewaniu nie wspomne bo mimo kilku stopni na + byłem cały zgrzany pomimo tych "duzych"otworów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoky Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 W takim razie proponuje Panowie zakup taniej a zarazem bardzo dobrze wykonanej i wygodnej zbroji DIRT BIKE, nic dodać , nic ująć sami zobaczcie, rewelacja, nie raz już leżałem w niej na glebie mnie nic się nie stało i zbroji również. link ze zdjeciemhttp://www.enduro-cross.pl/ochraniacze.php5?id=85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Yz Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ta zbroja wyglada zupelnie tak samo jak predator... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smoky Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Dokładnie, a kosztuje tylko 335zł a nie ponad 500zł jak Predator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 (edytowane) Dokładnie, a kosztuje tylko 335zł a nie ponad 500zł jak Predator. No ja predatora kupiłem za 332zł :lalag: Ale wydaje mi się, że obydwie są robione tak samo. Ten Dirt Bike wydaje się być nieco lepiej odlany ( plastik się rozumie ). Edytowane 21 Lutego 2008 przez shiningami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja mam zbroje firmy DATEX i jestem z niej bardzo zadowolony:) http://moto.allegro.pl/item313887085__ochr...atex_roz_l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuwu Yz Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 W sumie co moge powiedziec... Ten datex jak i predator to wierne podróbki scorpiona. Wygladaja identycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lassar Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja w tym roku zanabyłem drogą kupna Thora. Zasadnicza roznica do reszty to pelny buzer z przodu bez zamka przez srodek tak jak w kazdej innej zbroi. Materialy, wykonanie najwyzsza jakosc.Thor Impact Zona jezdzi w ufo no i mam kilka zastrzezen. Najwazniejsze to rozkrecajace sie srobki - wszystko trzeba na locticie zakrecac. Utike z kolei moje podejscie do zycia kaze mi traktowac jako "prawie zbroje" a jak wiecie prawie robi roznice. I nie piszcie ze wystarcza, bo nie wystarcza a zaoszczedzone 300 zeta wydeje sie razem z wielokrotnie wiekszymi odsetkami na leczenie. Zdrowka zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbiterpl Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Dokładnie, a kosztuje tylko 335zł a nie ponad 500zł jak Predator. 335 to nie jest dobra cena za tą zbroje. Te zbroje były sprzedawane w cenie 249PLN a teraz są po 269PLN. Jest to replika Scorpion UFO Więcej o zbroi:http://arbiter.pl/galeria/zbroja.buzer Edytowane 25 Lutego 2008 przez Arbiterpl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi