Magik Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Ja tam swoje czary znam,wpadam czary mary i jest dziecko ;) nie no zartuje :P ehehehe pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Czaruj czaruj ale w dziecko mnie nie wrobicie ;)Magik a ty masz chyba troszkę daleko do Gdyni ? :P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 a ty masz chyba troszkę daleko do Gdyni ? i dlatego nie udzielam sie w tej duskusji :P :DP 600 km po prostej to troche jest :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Buba braawo :P ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Witam, Oj tam Marta przesadzasz z tym czarowaniem ;)Chyba byś się ucieszyła :PFakt faktem mam nie blisko, ale w Gdyni mam rodzine, na Oburzu :PKto wie czy jeszcze w wakacje sie tam nie pojawie ... no ale wątpie :icon_question: Poza tym, jak tak byś bardzo chciała się spotkać to można :icon_twisted: Nawet u mnie :icon_mrgreen: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Maatko Magik na OBŁUŻU !! Teraz to mnie przeraziłeś bo ja mieszkam na tej dzielnicy ;PI nie odwracajmy kota ogonem ja się z nikim tutaj obecnym nie umawiam ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 hehe dziecioki :P fajny ten motorower macie :P najlepiej dzieci robi się w samochodzie taty ;) :icon_question: :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Witam. Oj Marta przyczepiłaś się ;) Obuże Obłuże jedno i to samo :P Poza tym nie chciałabyś się spotkać ?? :PTeRRoRystA a nie lepiej na motorze .... pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Urządzili se tu forum matrymonialne Qrde... I tak mam najbliżej do Marty jak bedzie w Domatowie na Wiesi. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Markos skup się na swojej dziewczynie ;P Magik to JEST ważne ;) chcesz się spotkać a nawet nie wiesz gdzie :P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 ee tam ;) są mapy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Jak to nie wiem ?? ;)Przecież byłem tam nie raz :P A taksówkarz by dojechał :PA co Ty byś chciała ? pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 A co Ty byś chciała ? Jaaaa bym chciała mieć kawasaki ninja :P i skoczyć na bungee, ale to drugie mam zamiar zrealizować we wrzesniu więc zostaje kawa ;) Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 No ale mi chodziło o spotkanie .... ;) ehehe a ja chce psp. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Spoko ;) Spotkac się można zawsze oczywiście w miarę wolnego czasu ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi