api Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Poszukuje informacji, danych technicznych,zdjec,filmikow,porad etc, etc.na temat tego motocykla w szczegolnosci interesuje mnie moc oraz do zcego sluzy pokretlo za silnikiem ( z tylu) takie male w kolorze zlotawym. Za wszystkie informacje z gory dziekuje! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 A o jaki rocznik ci chodzi dokładnie??Silniki sa te same w kazdej AF-1 iloscia biegów się różnią.Moja Af-1 miała 4 biegi V-max 90km/h.Na przyspieszenie do 80kmh to odchodziła dla rs50.W sumie to troszke awaryjne sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 niesa takie same silniki! ja miałem Af1 z silnikiem minarelli 3 biegowym , Do af 1 dawali jakies starsze niewiem jakie i minarelli. Moja af-ka szla w granicach 90. Te z silnikiem minarelli to prawie takie same jak rs jak dbasz to jezdzisz:) A bardzo dobre hamulce, No hamules przedni bo tylni to sredni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Ja mam 4biegowke i mam pytanie czy ktosd z was mialby gaznik,zaplon i wydech do takiego motocykla, jesli nie to od czego pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Wiem , ze gaznik od simsona pasuje bo widziałem z takim.Ale niewiem jak jedzie z takim gaznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Dopasować gaźnik to raczej nie będzie problem. Sprawdź jaki masz model gaźnika (może jakiś typowy MIKUNI, DELORTO itp.). Ewentualnie rozglądaj się za częściami na Allegro - czasami trafiają się całe sprzęty na części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Jak sie nie mylę to siedzi del'orto 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 No to nie będzie problemu z zakupem, tylko że to są drogie gaźniki raczej :buttrock:. 19mm - 300zł ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 15mm??? w motorynce jest 12mm <lol2> ;):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Moja Af-1 miała 4 biegi V-max 90km/h.af 1 futura , 91 rok, 3 biegi, v- max 105 km/h 8) na obrotomierzu było równiutkie 12 tys obrotów przy tej prędkosci :twisted: wszystko jest kwestią zebatek i dobrej kompresji Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Gt 80 tylko ten gaznik 5 razy lepiej działa niz taki od motorynki jak w motorynce była by 20mm to by gorzej chodziła niz 15 del'orto.W rs50 oryginalnie jest 14mm ;).Moja na 4 dochodziła do 10tys.obr wiecej nie chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Ja mam okragle wejscie na gaznik mam jeszcze pytanie i prozbe o wyslanie mi fot tego gaznika i fot wydechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 .Moja na 4 dochodziła do 10tys.obr wiecej nie chciała.no to mozliwe, że kompresja była juz troche słabsza :) moja po wiekszym przebiegu też juz sie tak nie wkrecała, z bólami doszła do 11 tys albo i mniej Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 moj silnik z gaznikiem od tski ktory puszcza(l) troche powietrza kreci sie do 8 tysiecy i leci wtedy jakies 75km/h pwenie tlok jest juz do wymiany!? a moze to wina tego gaznika od suzuki i wydechu od aprilia rx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi