barteck_street Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zara strzelę i wrzucę Fotyhttp://bikepics.com/members/bpyszniak/99tlr/ Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ciekaw jestem co z tego wyniknie. Jak będą robili szopki, to daję sprawę tę prawnikowi. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirPawello Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkichJako, że posiadam Suzuczke Tl 1000R 00r. posiadam kilka pewnych problemów.Mam taki problem raczej pytanko co do filtra powietrza. Znajduja sie w nim 2 zawory na podciśnienie, wkładanie od góry. Posiadają one dziwne haczyki, niestety nie mam nic więcej na tych wlotach. Teraz pytanie: czy tam powinna być jakas przepustnica ( blaszka ), którą zaworek podnosi czy cos w tym stylu??2 problem jest taki, mianowicie w mojej suzuce jest wydaje mi sie lekkie przegiecie z temperatuja, pokazuje mi 115 stopnii ( na 100% stopnie celsjusza ), dopiero przy takiej temperaturze wiatraki sie uruchamiają. Czy to jest normalne, czy może czujnik temp. szlak trafił.Z góry dziekuje za pomocne informacje. Pozdrawiam LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zara strzelę i wrzucę Fotyhttp://bikepics.com/...pyszniak/99tlr/Chłopaku, jakie tam masz crashpady? Właśnie szukam i nie mogę znaleźc nic normalnego. Albo jakiś badziew, albo kosmiczna cena. Nie ma nic w standadowej cenie ~250zł.Dwie strony szlifnięte? Przekręcił się na czymś? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Krzywer, takie akcesoria do TL najłatwiej znajdziesz na brytyjskim eBay. U nas nie ma takich rzeczy, a tam jest nawet wybór. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Tak, przekręcił się jakoś, nie wiem jak. Co do crash padów, to zrobię foty jak będę naprawiał. Miałem wycięte ładnie owiewki specjalnie do tego, crash pady były zamontowane do mocowań, które to dopiero były mocowane do ramy. Zrobię foty po rzeczoznawcy i Ci wyślę krzywer Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sianko Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Witam wszystkichJako, że posiadam Suzuczke Tl 1000R 00r. posiadam kilka pewnych problemów.Mam taki problem raczej pytanko co do filtra powietrza. Znajduja sie w nim 2 zawory na podciśnienie, wkładanie od góry. Posiadają one dziwne haczyki, niestety nie mam nic więcej na tych wlotach. Teraz pytanie: czy tam powinna być jakas przepustnica ( blaszka ), którą zaworek podnosi czy cos w tym stylu??2 problem jest taki, mianowicie w mojej suzuce jest wydaje mi sie lekkie przegiecie z temperatuja, pokazuje mi 115 stopnii ( na 100% stopnie celsjusza ), dopiero przy takiej temperaturze wiatraki sie uruchamiają. Czy to jest normalne, czy może czujnik temp. szlak trafił.Z góry dziekuje za pomocne informacje. Pozdrawiam LwG Witam, 1. To raczej modyfikacja poprzedniego właściciela która ma na celu otworzenie airboksa. Oryginalnie przychodzą tam plastykowe płytki sprzężone z zaworami podciśnienia poprzez tzw. haczyki. Cały układ ma za zadanie dozować dopływ powietrza względem obrotów silnika czy jakoś tak. 2. Miałem ten problem wystarczyło przeczyścić wtyczkę do czujnika temp. po prawej stronie moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) uklad klapek w airboksie sie wywala to normalna przerobka w tl i wielu tak maco do filtra paliwa to kosztuje on o ile dobrze pamietam 300zl i nie da sie go dobrac za bardzo ja go wywalilem ze zbiornika i zrobilem na zewnatrz zbiornika wymagalo to przerobienia troche zasilania paliwem ale jest gi t :) he ten tl z rok stal na allegro a teraz sie popsuł dobre Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez Dr.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WITOS Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Tak, przekręcił się jakoś, nie wiem jak. Co do crash padów, to zrobię foty jak będę naprawiał. Miałem wycięte ładnie owiewki specjalnie do tego, crash pady były zamontowane do mocowań, które to dopiero były mocowane do ramy. Zrobię foty po rzeczoznawcy i Ci wyślę krzywer TL'ke poskłada się, a co z Tobą kolego, cały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Poobijany, bez złamań. Noga poszarpana, ale będzie ok :) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Krzywer, takie akcesoria do TL najłatwiej znajdziesz na brytyjskim eBay. U nas nie ma takich rzeczy, a tam jest nawet wybór.MSI, szukałem, ale jest badziew, albo drożyzna. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Czy rozstaw śrub puszek wydechów TLS jest taki sam jak w TLR? Czeka mnie pewnie wymiana wydechów i ciekaw jestem czy różnią się tłumiki Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) Tłumiki się różnią, wg katalogu części. Rozstaw śrub mocujących będzie taki sam, ale rozstaw mocowań do setu pasażera może być inny. TLS TLR BTW. Firmy robiące wydechy zazwyczaj sprzedają ten sam produkt dla TLS, TLR i SV1000. Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez MSI Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dzięki MSI. Jednak myślę, że jeśli wydechy będą mocowane za pomocą opasek, tak jak na załączonym obrazku, to nie będzie problemu z montażem. Popraw mnie jeśli się mylę. http://i188.photobucket.com/albums/z155/smileyevo/100_0317.jpg Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jak na opaski to na pewno przypasi. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi