sitars Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 WitamChciałem kupić do NTV filtr powietrza. Motocykl ten słynie z tego, że filtry powietrza są do niego drogie :DSpotkałem się z ofertą firmy DELO. Filtr tej firmy jest w miarę tani stąd moje pytanie do ewentualnych użytkowników. Czy filtr tej firmy będzie dobry? PozdrawiamMichał Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 DELO to marka LOUISa.Kupilem taki do swojego SV, ale jeszcze nie mialem okazji potestowac.Wyglada dosc przyzwoicie, ale inaczej niz na zdjeciu w katalogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 We wszystkich motocyklach które posiadałem i obecnym używałem ,i uzywam zamienników Delo,HifloFiltro,MIW dostępnych w larssonie itp. sklepach.Dotyczy to filtrów powietrza jak i oleju.Wad nie stwierdzono z zalet cena reszta jak orginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Witam! Filtr powietrza DELO do NTV 650 88-98r mamy w ofercie za 99zł, możeszz zamówić przez www.motorider.com.pl Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 DeLo to firma Louisa /DEtlev LOuis/. Ja jeździłem na stożkach tejże marki. Bardzo fajna alternatywa i moim zdaniem dobra jakość. Myślę, że będziesz zadowolony... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi