wieczny student Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Byłem tam w te ferie zimowe. Specjalnie patrzyłem na znaki, bo tam planowałem swój pierwszy dalszy wypad w tym roku... Wjechać na rynek, zaparkować "przy stoliku", zjeść pizzę i wrócić do domu. Wjazd na 99% jest ograniczony godzinami, nie pamiętam jednak czy przypadkiem któreś dni w tygodniu są objęte całkowitym zakazem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 co wy opowiadacie ze kazimiez jest ograniczony czasowo na wjazd na rynek....nigdy tak nie było ile razy tam byłem nawet policja sie nie czepia za takei rzeczy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Niniejszym informuję że ekipa warszawska liczy obecnie 20 osób na 18 maszynach :) Rezerwacje w motelu Korona zostały wyczerpane przeze mnie i Lolucha :D Więcej łóżek tam nie mają :notworthy: Osoby debiutujące proszone są o przeprowadzenie próbnego pakowania maszyny, żeby nie było siuprajsów tuż przed wyjazdem.Kamandir Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No i ładnie Wynika z tego ze się na pokoj nie załapałem. Kto mnie przygarnie? Wystarczy mi kawałek podłogi, materacyk i spiwor mam swoj :notworthy: Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Można zadzwonić i dowiedzieć się, może mają jakiś wolny pokój 2-osobowy, nic nie zaszkodzi. Telefon podałem na wcześniejszych stronach. Jak by coś jednak było to będzie fajnie. Z Tomkiem juz limity rezerwacji wyczerpaliśmy. Mogliśmy tylko zaklepać po 10 łóżek jedną osobę. Pozostali muszą to robić już na własny rachunek, im wcześniej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jakby w Koronie nie było miejsc to zaraz obok jest jeszcze hotelik zajazd i hotel junior tylko nie wiem jak z garażami w tych przybytkach. Jak narazie pogoda piękna więc duże szanse że do 7 wszystko wyschnie i będzie ładny czarny i niestety dziurawy asfalt :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 O garaż nie ma co się martwić, bo moto będzie gdzie schować, najwyżej będziemy kłaść jeden na drugi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Naprawiłem ładowanie, tralalalalala... :D :wink: :icon_mrgreen: :) .Jeszcze tylko micha, olej, i dzida na Zamość :notworthy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Sopko okazalo sie ze miejsca jeszcze saja dzis zarezerwowalem sobie pokoj wiec liczba os z Wawy jest o jedna maszyne i jedna os wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 To gościa za jaja powieszę :notworthy: bo skłamał, ale to przy opuszczaniu motelu :) to fajnie. Nie sądzę żeby aż TAKI ruch mieli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 ok, pokój sobie zarezerwowałem, ale nie ma juz miejsc z garazem wiec bedzie mnie ktos musiał przygarnac mojego Fazerka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No no, jeszcze będzie tak, że ci co przyjadą wieczorem nie będą mieli gdzie się postawić :) . Coprawda jeszcze nie wyjechaliśmy, ale ciekawe jak powrót będzie wyglądał - kawalkada :bigrazz: Do Zamościa jedziemy w dwie grupy, jeszcze w sobotę część dojedzie, ale spowrotem prawie wszyscy razem będą wracać. hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 pan mi powiedzial ze jest duzy parking pod motelem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Fazerek zmieści się w garażu w Koronie, spokojna głowa.Opłaciłeś OC w dniu rejestracji? Za zwłokę jest 800 zeta grzywny nałożonej obligatoryjnie przez Sąd Grodzki na wniosek Funduszu Gwarancyjnego poinformowanego przez policjanta podczas kontroli drogowej. Dupa blada... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Opłaciłeś OC w dniu rejestracji? Za zwłokę jest 800 zeta grzywny nałożonej obligatoryjnie przez Sąd Grodzki na wniosek Funduszu Gwarancyjnego poinformowanego przez policjanta podczas kontroli drogowej. Dupa blada... :) ups.... musze uciekac przed policjantammi w takim razie... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi