wueska Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Mębrana ma niwelowac błędy manetki;] Jest to dokładnie opisane w ksiażkce "gaźniki motocyklowe". Zawodowcy jednak nie popełniaja błędów, wiec na cholere im mębrana :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 strzałek a jak dokładnie wyglada gaznik z pompka przyspieszajaca bo niedługo bede w szwabii i bede mogł sie rozejrzec lecz nie zawsze niemcy pisza o tym czy w ich gazniku jest pompka przyspieszajaca czy od dr 600 bedzie pasował ten gaznik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 strzałek a jak dokładnie wyglada gaznik z pompka przyspieszajaca bo niedługo bede w szwabii i bede mogł sie rozejrzec lecz nie zawsze niemcy pisza o tym czy w ich gazniku jest pompka przyspieszajaca W DRkach od strony gdzie przychodzi filtr powierza jest taki wtryskiwacz który przy otwarciu gazu powoduje wtryśniecie paliwa. czy od dr 600 bedzie pasował ten gaznik??Jak sie postarasz to zawsze przypasujesz. Mi sie wydaje, że Ty masz taki gaźnik bo kumpel w lc4 400 ma. Najlepiej zadzoń do MD i spytaj sie Karola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 zadzwnie i sie dowiem :D a czy by pasował gaznik od lc4 640 ?? bo widziałem ze mozna dostac za ok 50euro taki gaznik ale z roku 99 lub nowszego wogole od ktorego roku były w KTM gazniki z pompkami moze własnie od jakiegos wiekszego by dało rade ale one maja srednice 40-42 a ja mam 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louis3 Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 jakos wydaje ze takie urzadzenie w tak starym moto jakim jest dr 600 to chyba przesada ale moge sie mylic no wlasnie to daje temu staremu sprzetowi takiego buta ze wstaje bez oporow z gazu co niestety nie chca robic nowsze sztuki. Jako ze mam taki gaznik rozpakowany pozwole sie podzielic widokiem ;) i tak tu mamy pompke przyspieszjaca: no a tutaj widac dysze rozpylajaca - strzela jak ze strzykawki: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 qrcze 8O moze bym sobie taki sprawił ale czy bedzie pasował do KTM ??? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Do mnie już jedzie gaźnik tuningowy ( z pompką przyspieszającą) od DRki 350, bede sie bawił z montarzem i napisze jaka jest różnica. Mysle, że troszke przyduży bo szukałem czegoś koło 34-36 a ten jest 39 ale moze moze coś z tego bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 strzałek napisz ile zapłaciłes za ten gaznik bo kolega własnie chce kupic do dr 350 a mam jeszcze pytanie 1 znalazłem oferte na allegro wszystkie czesci do dr 600 ale to wersja dakar czy tam tez bedzie pompka przyspieszajaca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 strzałek napisz ile zapłaciłes za ten gaznik bo kolega własnie chce kupic do dr 350 razem z krućcem wyjedzie jakies 300zł a mam jeszcze pytanie 1 znalazłem oferte na allegro wszystkie czesci do dr 600 ale to wersja dakar czy tam tez bedzie pompka przyspieszajaca??Powinna być ale niech najlepiej fotke wyśle.Uprzedam, że po zmianie czeka sporo regulacji. Ja sie szukuje na cały dzień i przygotuje komplet dysz. Szkoda tylko ze jest zimno bo potem trzeba bedzie go troszke przeregulowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 strzałek a zdradz sekret czy w polsce taki gaznik dostałes czy za granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 strzałek a zdradz sekret czy w polsce taki gaznik dostałes czy za granica To nie żaden sekret. W Polsce. Fakt, że ciezko było bo już od miesiąca szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 no to czekam na efekty ale fakt faktem strojenia bedziesz miał wiele bo jest duza roznica w srednicach jestem ciekaw czy nie bedzie az nadto za duzy ?? [ Dopisane: 08-03-2006, 00:52 ]jezeli ci nie przypasuje to mysle ze ja sie nim bede mugł zaopiekowac ;) u mnie 39 jak złoto ciekawe tylko czy by pasował na kruccu :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Również czekam na efekty, bo o ile sie nie mylę KLX Strzalka był chyba kiedyś także i mój i o ile pamiętam gaźnik nadawał się tam już do wymiany.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Wg tego co tu pisza http://www.planetklx.com/techtips/pumper-36.shtml i na forach KLXowych to ten motocykl na zwykłym gaźniku to pomyłka i fabrycznie powinien miec taki z pomka przyspieszającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi