LAMASSU Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 eetam' date=' mi po 200 km na 954 wcale tyłek niebolał, ani troche[/quote']no dzieki bardzo ,siedziałem :lol: na tej desce w porównaniu do mojej Cbr600f to ja mam kanape Ludwik XVI :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ja mam kanape Ludwik XVI Żebyś nie skończył tak jak on :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Spidi - widze że kupiłeś 636 03, mam sentyment do tego modelu. Gratulacje. Odnośnie 400km na sporcie to raz tylko to zrobilem i zajeło mi to 3 godziny po autostradzie A2. Czułem sie strasznie wiec nikt niech mi nie mówi ze to bułeczka. Co do kondycji fizycznej to osoba, która wejdzie na tor z ulicy na tysiącu /któryms z tych co mają ze 170KM/ , ma dosyc po jakis 7 kółkach. /ostrych kółkach nie turystycznych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 tak mówisz to wskocz na sporta (R1 bądz pokrewne) w Warszawie zajedz na Hel zjedz rybkę popij ją w Czechach piwkiem i wróć do Wa-wy uśmiechnięty powiedz że chcesz jeszcze :arrow: się spotkamy i drugą kolejkę rybki i browarka ja stawiam w nagrodę Ty prowadzisz będzie szybszy przelot bo już trasę i knajpy znasz ;) Noo... stary! To się nazywa inspiracja do wycieczki ;-) Jak to było w tej reklamie? "Trzeba mieć fantazję dziadku!". Ukłony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 tak mówisz to wskocz na sporta (R1 bądz pokrewne) w Warszawie zajedz na Hel zjedz rybkę popij ją w Czechach piwkiem i wróć do Wa-wy uśmiechnięty powiedz że chcesz jeszcze :arrow: się spotkamy i drugą kolejkę rybki i browarka ja stawiam w nagrodę Ty prowadzisz będzie szybszy przelot bo już trasę i knajpy znasz ;) Noo... stary! To się nazywa inspiracja do wycieczki ;-) Jak to było w tej reklamie? "Trzeba mieć fantazję dziadku!". Ukłony! To nic strasznego , trzeba tylko kilka prostych autostrad wybudować :lol:i nie ma tu nic z fantazji. Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 wygina plecy jak kot grzbiet i nie wiem jakim trzeba być twardzielem by jeździć z uśmiechem na twarzy gdy jest niewygodnie i mówić wszystkim w koło' date=' ze jest ok.[/quote']zgadzam się z przedmówcą oraz z tymi, którzy dzidują na sportach, bo przyjemność jazdy rekompensuje im pewne niedogodności. pozycja w czasie jazdy do komfortowych nie należy, ale przecież nie o to chodzi. dużo jeżdżę i sam bym torowego sporta nie kupil. przy przesiadce ze swej lokomotywy B12 na wspominaną Hayabusę, czułem się jakbym stawał na rękach, przy turystycznych prędkościach z dolnych obrotów oba sprzęty maja podobny uciąg 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Mimo iż za mną w zasadzie dopiero jeden sezon, nie odczuwam jakichs dolegliwości podaczas jazdy. Nawiększa traska to dystnas 410km na F2, następnie przesiadka i kolejne 410km na K2. W sumie troche sie umęczyłe, ale jazda była przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek S Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 B12 na wspominaną Hayabusę' date=' czułem się jakbym stawał na rękach, przy turystycznych prędkościach z dolnych obrotów oba sprzęty maja podobny uciąg 8)[/quote'] cha, cha, cha, dobre, skąd to wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 skąd to wziąłeś?z autopsji. przy przesiadce na podkręconą >200 konną Busę :lol: u góry jest szaleństwo, ale dół podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek S Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 z autopsji. przy przesiadce na podkręconą >200 konną Busę :lol: u góry jest szaleństwo' date=' ale dół podobny.[/quote'] to dziwne, z moich doświadczeń, po przejażdżkach na Bandicie 1200, widziałem sporą różnicę, zarówno w dolnym, jak i górnym zakresie obrotów, na korzyść GSX, a mam zwykłą wersję, nie podkręcaną, ale to może tylko moje własne mylne odczucie, pewnie się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ale to może tylko moje własne mylne odczucie' date=' pewnie się nie znam[/quote'] nie wiem czy widzicie temat postu, ale nie chodzi o to kto ma jakie odczucia i kiedy ale o motocykle, o które on pyta :? nie macie nic do powiedzenia na ich temat, to załóżcie inny post np: "moje odczucia na..." i tam sobie pogadacie co czuliście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek S Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ale to może tylko moje własne mylne odczucie' date=' pewnie się nie znam[/quote'] nie wiem czy widzicie temat postu' date=' ale nie chodzi o to kto ma jakie odczucia i kiedy ale o motocykle, o które on pyta :? nie macie nic do powiedzenia na ich temat, to załóżcie inny post np: [b']"moje odczucia na..." [/b]i tam sobie pogadacie co czuliście ;) żeby Ci tylko żyłka nie pękła z emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi