zajc Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 A bo nie wiecie co dobre . Sevenki rulzzzbyhu - w twojej wypowiedzi jest błąd :)- powinno byc VFR rulezzzzzzz ;) :mrgreen:Kurde' date=' to cos sie zmienilo??Przeciez Fazer 1000 rulezz :P [ [i']Dopisane: Piątek 03 Marzec, 2006 11:21[/i] ]A co do tematu, to na Twoim miejscu pomyslalbym nad B12, Ninja 9, Thunderace 1000,albo VFR 800. Bo za ta kase, o ktorej mowisz to XXa w dobrym stanie na pewno nie dostaniesz-chyba ze lubisz miec klopot na glowie ;)P.S. Przejedz sie FZS 600 ,stwierdzisz ze to nie taki powolniak-tym bardziej w zakretach. Nie wiem skad w ogole takie skojarzenia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ninja 9' date='[/quote'] dobry pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 P.S. Przejedz sie FZS 600 ' date='stwierdzisz ze to nie taki powolniak-tym bardziej w zakretach. Nie wiem skad w ogole takie skojarzenia Wink[/quote'] A kiedy ja tak powiedziałem o FZS 600?Powiedziałem tak o Banditach.Poza tym wszelkie 600ccm odpadają.Nie ze względu na braki mocy (bo mocne są) ale o brak dostępu do sporego momentu obrotowego od dołu.Poprostu nie znosze sprzętów które trzeba ganiać po wysokich obrotach.Załaduj Fazera pasażerem i bagażem i zacznij wyprzedzanie przy 100km/h.Ile biegów musisz zrzucić? (oczywiście mowa o wąskiej drodze a nie prawie pustej ekspresówce gdzie jest miejsce na podpędzenie konia) Ninja 9' date=' dobry pomysł [/quote'] Też o tym myślałem :mrgreen: .Ale tak jak w przypadku XX tak i 9 przytłacza mnie mocą.Tak więc na liście zostają:1.SV 650 (ze względu na cene - moge jednak nie mieć więcej niż 16000 a za tyle mam rocznik 2002 :) )2.VFR 7503. ..... i więcej grzechów...tfuu nie mam więcej pomysłów (narazie) Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 9 cie przytlacza?? mnie nie przytloczylo i calkiem fajnie sie lata bo jest szybka i jak dlamnie bardzo wygodna 8) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 No przytłacza bo tak jak mówiłem to będzie pierwszy własny "duży" sprzęt.Doświadczenie mam mikre bo pożyczonymi sprzętami jeździ sie ostrożnie a w swoich "staruszkach" mocy nie uświadczyłem. Ale ZX-9R z '98-99 ...czemu nie.Śliczny,zacny sprzęt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 witam,jak masz wybór SV650 i VFR - to nie wiem nad czym się chopie jeszcze zastanawiasz. Zadne tam tam SV nie zastapi VFRki. Moc pod dostakiem, V4 pod dupą i kupa miejsca na pakunki. pozdro 4all p.s.zbyhu ma dużo racji w swojej wypowiedzi :)Sevenka była moim poprzednim motocyklem i nie musiałem tyle mieszac biegami co teraz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 He he.Bo to 750 a nie 600 :) .Co do VFR to nie jestem taki pewny.Zawsze chciałem mieć Ducati....ale na Monstera mnie nie stać.To pomyślałem nad gołą SV.Z szybą i sakwami będzie ok.A VFR ....no niezaprzeczalnym jest fakt,że miejsca i mocy ma więcej niż SV. P.S.Niech nikt nie myśli,że myśle o Monsterze w kategorii tematu posta.Monster nadaje sie do jednego :twisted: .Natomiast ST 4 to inna bajka - no ale to może za pare lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 No przytłacza bo tak jak mówiłem to będzie pierwszy własny "duży" sprzęt.Doświadczenie mam mikre bo pożyczonymi sprzętami jeździ sie ostrożnie a w swoich "staruszkach" mocy nie uświadczyłem. Ale ZX-9R z '98-99 ...czemu nie.Śliczny,zacny sprzęt :) No widzisz mnie nie przytloczylo jak narazie a bylem tylko po mz 150 wiec jak widac i tak sie da po prostu trzeba caly czas uwazac i miec troche oleju w glowie a wszystko bedzie ok 8) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Hehe.No to fajna przesiadka...z MZ na ZX :D . A ma ktoś może fotki SV model 99-02 przygotowanej do turystyki? Szyba (do golasa albo wyższa do "S") sakwy albo kuferek jakiś?Będe wdzięczny bo niestety ja znalazłem tylko pare takich fotek w necie (i to dosyć małych). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 http://www.bikepics.com/members/fellipe/99sv650/ mysle ze fellipe sie nie obrazi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Hehe .... no dzięki ale właśnie te fotki znam bo przymierzałem sie do kupna Filipowej SV.Nie zmienia to faktu,że Suzka ładnie zapakowana :D A może jakaś "S" ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Przejdź się po komisach w Szczecinie... I SV-ki i VFR-ki znajdziesz bez problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Vizka - dzięki za rade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UxY Opublikowano 14 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 No no VFR'a do szybkiej turystyki i do składania sie w winklach miodzio :) a przy okazji dostaniesz rewelacyjne brzmienie i wytrzymały silnik :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Dobra - to może mi ktoś powiedzieć jak wygląda koszt eksploatacji takiej VFR 800?Interesuje mnie model '98.Będe wdzięczny:) Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi