Lukass102 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Oczywiscie TZr jednak ze do 300tys nie wiem czy ową dostanieszOj za taką kase to cały hangar nowiutkich TZR-ek będzie :clap: Ja bym raczej enduro kupował, jest praktyczniejsze a i małe ścigi to moc mają w górnym zakresie obrotów co dla mnie nie jest najfajniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 na twoim miejscu poszukal bym suzuki rg 80 bardzo dobry model cos jak szosowo-turystykaNad tym też myślałem.Nie jestem początkujący bo jeżdże motorem od pierwszej klasy podstawówki :clap: Tylko Suzuki mi się nie podoba bo nie ma rozrusznika' date=' ale chyba jest najtańsze i tył ma beznadziejny [ [i']Dopisane: 01-03-2006, 19:11[/i] ]A słuchajcie mam pytanie ile kosztuje przerejestrowanie Yamahy TZR80 na motorower :?: Albo innej 80ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 zalezy jakie masz znajomosci i z kim zalatwiasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 kup sobie honde crm 80 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 zalezy jakie masz znajomosci i z kim zalatwiasz...Właśnie nie mam znajomości :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Jest w warszawie taka dt 80 po tuningu do sprzedania w trakcie kapitalnej odbudowy za małe pieniądze :] Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Jest w warszawie taka dt 80 po tuningu do sprzedania w trakcie kapitalnej odbudowy za małe pieniądze :]No wypas sprzęt. Jak tym latałem to daj spokoj ze 22 km az mnie zatkalo 8O i koles chce za nią bardzo mało kasy (sam tuning chyba 1500zł kosztuje!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 No nawt wiem chyba czyja to Yamaha :) Jezeli Enduro to Doluz jeszcze 500 zl i zNajdziesz Jakąś Derbi Sende Albo RX!!! Widze ze na 80cmm jeszcze mogl byś sobie nie dać rady :clap: Jezeli scigol to pozostaje ci Rg,Mbx albo sprowadzona w hmm nieowocowym stanie RS ;] Albo NSR-Ns1 polecam te motorki i mozliwe ze coś znajdziesz rowniez w nieowocowym stanie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Ile za tą DT z wa-wy?? I napiszcie wszystko o niej ok??v-max, spalanie itp.Jeszcze jedno. Ile palą dla porównania RG80, DT80 i np. MTX ci co jeździli lub jeżdżą takimi to niech się wypowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 No nawt wiem chyba czyja to Yamaha Very Happy Jezeli Enduro to Doluz jeszcze 500 zl i zNajdziesz Jakąś Derbi Sende Albo RX!!! Widze ze na 80cmm jeszcze mogl byś sobie nie dać rady Smile Jezeli scigol to pozostaje ci Rg' date='Mbx albo sprowadzona w hmm nieowocowym stanie RS ;'] Albo NSR-Ns1 polecam te motorki i mozliwe ze coś znajdziesz rowniez w nieowocowym stanie ;]To nie moja jakby co. Ja sie w DT'tki nie bawie :) . A i za 3500zł razcej Sendy nie dostanie AHa z tego co wiem to EnduroMax wie sporo o tej DT'tce :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Widze ze na 80cmm jeszcze mogl byś sobie nie dać rady :roll: po czym wnosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Jeszcze jedno. Ile palą dla porównania RG80, DT80 i np. MTX ci co jeździli lub jeżdżą takimi to niech się wypowiadaja Spokojna jazda dt okolo 3.5litra. a jak juz mniej spokojnie to ok5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 no ja was troche nie rozumiem- niektorzy kolesie mają po 18 lat i zaczynają od 400-750cm3(słyszalem o przypatkach ze od 1000cmm zaczynali) a wy mu mowicie ze z 80 sobie nie poradzi?? jak mial juz jakis kontakt z moto to bez problemu moze do 125cmm kupowac.(jezeli oczywiscie nie ma pustki w czaszce :twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Krzychu masz jeszcze Aprilke AF1?? A możę chcesz sprzedać DT?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ja bym kupil dt 80 podobna sa wytrzymale i spoko chodza. ale do twoj wybur [ Dopisane: 02-03-2006,19:14 ]ja bym kupil dt podobna sa wytrzymale i sopko chodzia. Ale to twoj wybór [ Dopisane: 02-03-2006,19:14 ]ja bym kupil dt podobna sa wytrzymale i sopko chodzia. Ale to twoj wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi