Ghostraider Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Wiecie, gdzie dokładnie będą te targi? W hali MOSiR w Zabrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 też się znajwie na tych targach tylko jeszcze nie wiem w który dzień i o której godzinie, chciałbym byc w sobote na paradzie ;), koszulki forumowej tez nie mam :buttrock: :Ppzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Co będzie z paradą ? Pogoda przecież nie za piękna ;) P.S - niestety będe dopiero w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruta89 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ja planuje się wybrać tylko niewiem jeszcze w jaki dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ja mysle ze parada sie odbedzie, bo prognozy zapowiadaja przesliczna pogode na sobote ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 23 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 a czy są przygotowane jakieś atrakcje na niedziele ? niestety... siła wyższa i nie będe na paradzie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zug Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 (edytowane) był już ktoś na Motor Bike Show 2006 w Zabrzu? może jakaś mała relacja czy warto się tam wybrać na zakupy (mi zależy na sprzęcie crossowym - a dokładniej ubraniu na crossa, głównie butach) Pytam bo niestety byłem już na szumnie zapowiadanych imprezach łącznie z listą rzekomych wystawców, które okazały się kompletną kichą ( np. tegoroczne BIKE-MOTO-SPORT we Wrocławiu http://www.markoz.pl/src/wp/bms.html ) :) bo jak z Zabrzu jest taki sam szajs to lepiej jechać na narty :P Edytowane 24 Marca 2006 przez zug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ja wałsnie wróciłem i powiem ze nie było źle ale rewelacja też żadna. Ciuchy sa nawet jakieś przeceny widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Nowa K6 robi wrazenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruta89 Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Podobno była telewizja tvp3. Relacja w aktualnościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Byłem i jestem zadowolony choc nie było w tym roku KTM-a. A co do ciuchów to pewnie,że kupisz. Były nawet przeceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Jak dla mnie to byla cienizna. W sumie to zaledwie kilkadziesiat roznych stoisk z ciuchami i motocyklami. Bardzo maly wybor a i ceny niezbyt rewelacujne. Malo tego za wstep wolali 15 zl za normalny bilet. Lepiej sie oplaca wybrac na jaki kolwiek Bazar motocyklowy: tanszy wstep, wiekszy wybor a ceny towarow te same a czasami nawet taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Ja byłem na MBS już trzeci raz, i z roku na rok mniej motocykli... Największe wrażenie wywarło na mnie stoisko Suzuki - do każdego motocykla można było się przypasować :rolleyes: Pozostali wystawcy bardzo ograniczyli możliwość wsiadania - co więcej na stoisku Kawasaki zostałem wręcz wyproszony z ER6 ! :unsure: Niezły popis jazdy dał ten 17sto letni chłopak, chociaż na asfalcie napewno lepiej zaprezentowałby swoje możliwośći Ogólnie ten niedzielny wypad zaliczam do udanych. Za 5 złotych posiedziałem na motocyklach, przymierzyłem mnóstwo kurtek i kasków, oraz (co najważniejsze) mam 150 MB zdjęć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Pozostali wystawcy bardzo ograniczyli możliwość wsiadania - co więcej na stoisku Kawasaki zostałem wręcz wyproszony z ER6 ! :notworthy: Ja chyba siedziałem na prawie każdym Kawasaki i mnie nie wyprosili..zresztą przy Kawasaki był chyba największy ruch i wszyscy chcieli się przymierzyć. Niezły popis jazdy dał ten 17sto letni chłopak, chociaż na asfalcie napewno lepiej zaprezentowałby swoje możliwośći O ile dobrze pamiętam to on zajął 3 miejsce w Bielawie w tamtym roku...Ale głowy nie daje. Ogólnie impreza nie była jakaś super, mega, hiper, ekstra. Wg. mnie za dużo chińskich skuterków. Do tego co tam robiły samochody? To wystawa motocykli czy samochodów? Najlepsza z tego wszystkiego była chyba parada. O wiele mniej motocykli niż w tamty roku, pewnie przez pogode, ale za to była odrobine dłuższa. Licznik wskazał równiutkie 20 km :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks_xl Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 mam 150 MB zdjęćJa mam 460 MB i prawie poltora godziny filmu. Bylem dopiero pierwszy raz na mbs i duzego wrazenia nie zrobila na mnie ta impreza. Co prawda moznabylo sobie posiedziec na ZZR 1400 i innych "szybkich" moto, ale nie bylo Aprilii, KTM-a, Piaggio, Gilery, (wogole malo skuterow, poza chinami oczywiście :notworthy: ), Triumpha, Peugeota… a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi