speedfriend Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Gratuluje nowego sprzeta :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Jestem ciekaw ile osób na forum ma DT :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 mnie tez to ciekawi . Mozna by zrobic jakies forumowe statystyki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 GRATULUJE ZAKUPU ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Gratulacje sprzęcika gumowych drzewek i szerokiej drogi!! ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 mnie tez to ciekawi . Mozna by zrobic jakies forumowe statystyki dokladnie jakis temat z tym zwiazany by sie przydal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 dokladnie jakis temat z tym zwiazany by sie przydalsadze ze tematow od dt juz wystarczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 sadze ze tematow od dt juz wystarczy ;)nie chodzilo mi o dt, tylko ogolnie kto na forum na czym jezdzi, jakas statystyka.Wiadomo ze Dt najwiecej, ale pozatym jakie inne sprzety kto ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 eloelo napisał: sadze ze tematow od dt juz wystarczy ;) nie chodzilo mi o dt' date=' tylko ogolnie kto na forum na czym jezdzi, jakas statystyka.Wiadomo ze Dt najwiecej, ale pozatym jakie inne sprzety kto ma...[/quote'] Jak komuś sie chce to moze zrobić ankiete ale taka pozadną zeby sporo modeli było. Dobra ankieta bez spamu była by odpowiednią forma przedstawienia ile jest użytkowników danego motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Jak komuś sie chce to moze zrobić ankiete ale taka pozadną zeby sporo modeli było. Dobra ankieta bez spamu była by odpowiednią forma przedstawienia ile jest użytkowników danego motocykla.http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=41791 tu koles cos stworzyl ale troche malo modeli :? ale pewnie to z powodu tego ze jest ograniczona ilosc pol w ankiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Strzalek napisał: Jak komuś sie chce to moze zrobić ankiete ale taka pozadną zeby sporo modeli było. Dobra ankieta bez spamu była by odpowiednią forma przedstawienia ile jest użytkowników danego motocykla. http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=41791 tu koles cos stworzyl ale troche malo modeli Confused ale pewnie to z powodu tego ze jest ograniczona ilosc pol w ankiecie Mógł jeszcze dodac 2 razy tyle. miejmy nadzieje ze porpawi albo kumuś sie zechce zrobić to pożądnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 jak ktoś chce, to ja mogę taką ankietę zrobić, a polegało by to na tym ,że na moje gg każdy użytkownik chcący wziąć udział w ankiecie wysyła do mnie wiadomość z:-nick forum-model motocyklai ja to mogę policzyć i przedstawić takie zestawienie STRZAŁKOWI np a on założy zamknięty temat, a ja bym go zawsze po nowej wiadomości aktualizował. co o wy o tym myślicie?? jak STRZAŁEK podejmiesz taką decyzję, to napisz mi na PW i będziemy działać....albo na gg 1831066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi