kuba_195 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Mam pytanie do tych, tkórzy wiedzą to z autopsji:) czy zębatka tylna do HM-a 80-tki aluminiowa potrzyma sezon czy to są pieniądze wyżucone w błoto?? oczywiście zębatki nie do jeżdzenia w crossie tylko przy jeździe normalnej (enduro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 oczywiście zębatki nie do jeżdzenia w crossie tylko przy jeździe normalnej (enduro)W crossie może i by wytrzymała sezon, ale wątpie, a w enduro to kup przynajmniej dwie przed sezonem zebys potem miał na szybką wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 czyli do enduro alu się nie nadaje??? na metalowej polatam 2 razy dłużej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAke Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Jakie są zalety aluminiowej?? ze ją chcesz tak bardzo załozyc?? (sory za moje lamerskie pytanie :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motodzik Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 miałem do czynienia z taką zębatką w crosie i wytrzymała o wiele dłużej niż metalowa ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, została w końcu uszkodzona przy zakładaniu łańcucha (nie został on poluzowany i nakładany był na siłe :cry: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Jakie są zalety aluminiowej?? ze ją chcesz tak bardzo załozyc?? (sory za moje lamerskie pytanie :P) zaletą aluminiowej jest waga Był temat na forum i dywagacje na ten temat użyjcie opcji szukaj i wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja sezon na aluminiowej przejezdzilem -Talona, ale powoli bedzie trzeba ja wymieniac, tym razem stalowa zaloze,zeby miec porownanie miedzy aluminiowa i stalowa.Zaleta aluminiowej tak jak piasektt napisal jest waga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 miałem już aluminiowe(2) i nigdy więcej takich nie założe Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 ja polecam stalowebo mialem aluminiowa to mi zęby powypadaly;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Kolega kupił aluminiowe ale jakiś szajs na maxa bo dwa wpyady na tor i o połowę zębów mniej (cr250) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 aluminium lubi pekac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Kolega kupił aluminiowe ale jakiś szajs na maxa bo dwa wpyady na tor i o połowę zębów mniej (cr250)To chyba było oczywiste. Przecież do takiego sprzęta jakiś szajs wkladać to można zrobić tylko tak :P :P :P Pozdr. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Jakiej firmy są najlepsze tylne zębatki aluminiowe i przy ostrej jezdze ile tak wytrzymują???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 a po grzyba Ci aluminiowa, w mistrzostwach świata jeździsz że musisz ją zakładać? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Stalowe są dużo drozsze i wiekszoszc uzywa aluminoiwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi