SEBOOL Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam.Mam problem. Gdy jestem na niskich obrotach i gwałtownie pociągne za rolgaz to zamiast zrosnąć obroty to one malaja (muli się). Nie wiem czy to wina zamałej dawki benzyny czy za małe obroty na jałowym biegu al może żadna z tych wymienionych rzecz. Proszę o odpowiedz. I z góry dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 To mi wygląda na zla regulacje gaznika.Mozliwe ze za malo powietrza:PJa tak mialem w Mtx i mialem tez uszkodzone Membrany!!! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie to będzie raczej powietrze. Jaką sruba ma to regulować? I czy trzeba tez regulowac przez to paliwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truster Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 przy gażniku są dysze nie wiem jak u ciebie ale ja mam od powietrza dysze z lewej strony na dole pokręć nią lekko w jedną i drugą stronę dodając gwłtownie gazu może to pomoże, a jak nie to filtr powietrza wyczyść i zmień świecę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Pierwsze co to bym na twoim miejscu rozebrał Gaźnik i dokladnie go wycziscil:)wszystkie dysze otwory i otworki sprężonym powietrzem:) Potem wszystko elegancko zlozyl do kupy:) Iglice ustawił na środku,śrube od obrotow wykręcił bym do końca i wykręcił na 3 obroty:) Wtedy odpalił i zobaczł:P jak dalej zmulony to jeszcze odkrecił :P musi być dobrze:)Jak tak zrobisz nie ma sily jezeli to jest na 100% gaznik:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Wiec tak musze sprawdzic ten filtr powietrza! Bo jak bo lekko podkrece to ladnie wchodzi na obroty ale jak dam gwaltownie gaz to zamula ale nie tak mocno ze zgasnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Mam to samo w mito i filtr powietrza w stanie tragicznym wiec wymienie u siebie tez filtr. Gaźik też mam rozregulowany wiec wiec sprawdz tez u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Za mało paliwa dostaje na te mrozy. Na początek spróbuj podnieść iglicę w przepustnicy o 1-2 ząbki w górę (zimno więc benzyna kiepsko paruje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 filtr, świeca, i zadużo paliwa dostaje(zmniejszać o pół obrotu) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi