Ruleś Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Hej Eliza nie źle szalałaś :) naprawde było super :lalag: rano było cieżej :smile: Ja wczoraj zdemontowałam zbiornik i nic nie da sie z nim zrobić,szukam nowego,wiec ja na latanie musze poczekac ;) Kinga szkoda ze nie da sie uratowac baku ale glowa do gory wymienisz i najwyzej bedziesz pozniej spokojneij smigac :) a my nei bedziemy musieli pchac :P moto i narazac sie policji :lapad: a tak apropos zobacz to calkiem niedaleko masz http://moto.allegro.pl/item253020357_suzuk...esci_1992_.html a malowac nei musisz hhehe bedziesz miec czarno czerwonego bike :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Hej dzekuje wam bardzo za pomoc i narażanie sie policji :icon_mrgreen: juz znalazlam zbiornik pod kolor i bez malowania sie obejdzie,wiec moze smigniemy w ten weekend jak wszystko dobrze pojdzie i pogoda dopisze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No mam nadzieję że w weekend pojeździmy bezstresowo :-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 No mam nadzieję że w weekend pojeździmy bezstresowo :-). a idzie jeździc bezstresowo :icon_eek: a czemu sie naraziliście policji?? w wekend jak bedzie chętni to ja tez sie pisze- tylko teraz którym?? hhhhmmmmmmmmmmmm...? :icon_question: :icon_eek: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 A bo awaria na skrzyżowaniu a tu drogówka za nami się pojawiła. Nie ma co rozpamiętywać. Każdemu mogło się przytrafić. Wszystko dobrze się skończyło. A Ty Bartek zrób odliczankę i jedź z nami. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dokładnie nie ma co rozpamiętywać....ale wydaje mi sie że jeszcze do konca m-ca bedzie mozliwość jezdżenia tak jak dzisiaj,są jakieś konkretne plany na weekend?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dokładnie nie ma co rozpamiętywać....ale wydaje mi sie że jeszcze do konca m-ca bedzie mozliwość jezdżenia tak jak dzisiaj,są jakieś konkretne plany na weekend?? Mniej picia, więcej jeżdżenia :icon_rolleyes: Ale nieco poważniej - co za problem w sobotę lub niedzielę, jeżeli pogoda, skoczyć nad morze przez...na przykład Mazury? :icon_rolleyes: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 A może nawiedzić odwrócony dom w Szymbarku :icon_mrgreen: grupy od 10 osób można umówić na daną godzinę i nie czeka się w kolejkach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) No pogoda piękna a tu nie ma na czym jeździć Przygarnie ktoś plecaczka na 102 (kilogramy):icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 16 Października 2007 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) Jak to nie ma na czym - jedz do Ina po ta Honde zanim ktos wykupi. Motocykl w dobrym stanie z sedziwym rocznikiem to nie byle co...Prognozy na weekend - slyszalem ze ma byc chlodniej, dzien juz nie taki dlugi wiec jazda nad morze przez Mazury - to chyba zbyt optymistyczny wyczyn, no chyba ze obierze sie traske przez Iławe - ze to niby juz mazury i dojdzie do Fromborka - ze to niby morze... Edytowane 16 Października 2007 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 No pogoda piękna a tu nie ma na czym jeździć Przygarnie ktoś plecaczka na 102 (kilogramy):lalag: :notworthy: hahahah ja cie mogę zabrać o ile się nie boisz ? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 (edytowane) hahahah ja cie mogę zabrać o ile się nie boisz ? :lalag: to by nieźle wyglądało- nie ma co hahaa ale bandit chyba niebyłby zadowolony z tego powodu :notworthy: Edytowane 16 Października 2007 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 quote name='Grass' date='15 październik 2007 - 16:42' post='1050301']Mniej picia, więcej jeżdżenia :) Ale nieco poważniej - co za problem w sobotę lub niedzielę, jeżeli pogoda, skoczyć nad morze przez...na przykład Mazury? :buttrock:Ale optymistyczne podejście -to mi sie podoba :biggrin: ale jeśli juz to może w inna strone np.Malbork? albo nie przejeżdżać tylko a zostać na Mazurach,tylko kto bysie pisał :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 quote name='Grass' date='15 październik 2007 - 16:42' post='1050301']Mniej picia, więcej jeżdżenia :bigrazz: Ale nieco poważniej - co za problem w sobotę lub niedzielę, jeżeli pogoda, skoczyć nad morze przez...na przykład Mazury? :buttrock: Ale optymistyczne podejście -to mi sie podoba :biggrin: ale jeśli juz to może w inna strone np.Malbork? albo nie przejeżdżać tylko a zostać na Mazurach,tylko kto bysie pisał :crossy: O mi osobiscie opcja malbork sie bardzo podoba, tylko ze w sobote mam studia do 12 :crossy: A bak juz masz nowy ?? bo z taka " dziurka " na jednym zbiorniku tam nei dojedziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Osobiście wolałbym niedzielę. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi