motoeliza Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Michał co Ty z rana takie ciężkie tematy o klubie. Ja muszę kawkę zaliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Michał co Ty z rana takie ciężkie tematy o klubie. Ja muszę kawkę zaliczyć. hmm kawke "zaliczyc" tego jeszcze nie widzialem :flesje: Ok wiec ostatecznie do Fordonu jutro na 10. Wyjazd sprzed Tortoru o 9:30 - dosc wczesnie jak na sobote.Nie wiem co jeszcze zalicze jutro ale raczej pojade na parade slubna niz do Ina na zakonczenie jak co druga grupa wyjezdza z torunia gdzies po 12 w skaldzie ja i Eliza wiec sa dwa terminy dla spiochow i rannych marków :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Może wreszcie ktoś napisze co biedzie w sobotę i co w niedziele. Bo wszyscy się gdzieś ustawiają. To co zrozumiałam to w sobotę o 10.00 rano w Fordonie spotkanie na ten wypad do więzienia, potem zakończenie sezonu w Inowrocławiu następnie impreza urodzinowa. A niedziela? Co w niedziele ? Bo niedzielą jestem b. zainteresowana. :lalag: Eliza ty się nie nastawiaj na niedzielę, bo promile z ciebie napewno nie wyparują :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam,jak sie ten "wredny deszczyk co sobie mży" skonczy to i ja podjade na yet'a.. pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Asia jak tylko otworze rano w poniedziałek drzwi od biura to mi wszystko wywietrzeje taki mam zapierdziel, wiec spoko mogę pić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Michał co Ty z rana takie ciężkie tematy o klubie. Ja muszę kawkę zaliczyć.Chodzi o to aby omowic powazne sprawy zanim bedzie zbyt wysoki procent we krwi i niw w glowie nam bedzie cos ustalac - przejdziemy do bardziej wesolych zagadnien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Kawkę zaliczyć hahahaha no tak zależy jak to zrozumieć. Tomku zaliczyć kawkę można no rożne sposoby np. zalewając kubek ciepłą wodą+2 łyżeczki cukru+śmietanka i już jesteś na pełnych obrotach. Polecam tym co wstają jak ja 5.30 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Kawkę zaliczyć hahahaha no tak zależy jak to zrozumieć. Tomku zaliczyć kawkę można no rożne sposoby np. zalewając kubek ciepłą wodą+2 łyżeczki cukru+śmietanka i już jesteś na pełnych obrotach. Polecam tym co wstają jak ja 5.30 rano. no tak o tym myslalem :icon_mrgreen: a ty o czym ze sie tłumaczysz?? oj sfintuszko :) ty jedna oj oj Edytowane 12 Października 2007 przez Ruleś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Juz nie pada :icon_mrgreen: ja zaraz jade pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Juz nie pada :clap: ja zaraz jade pośmigać no nei wiem w jakiej czesci miasta mieszkasz i gdzie jedziesz ale na rubinkowie pada wiec omijaj nas wielkim kolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Okolice Broniewskiego i cały czas nie pada :clap: dobra lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A to jakas licytacja? :clap: Pogoda jest do d...., przynajmniej na Skłodowskiej-Curie :biggrin: Jak by TRZEBA było, to można lecieć, dla przyjemności to przeciętnie, bardziej na przetrwanie...:lapad: Jeżeli pogoda sie polepszy do wieczora - to w końcu Broniewskiego BP czy Jet? A jak sie pogorszy, to do jutra wszystkim! :crossy: pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 no tak o tym myslalem :icon_mrgreen: a ty o czym ze sie tłumaczysz?? oj sfintuszko :( ty jedna oj ojte tematy to zostawcie na urodziny - bedzie wesolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 A toś mnie znowu rozśmieszył. Właśnie siedziałam z panią dyrektor i omawiała takie tam pierdoły odnośnie planu działania i tak mnie zdołowała bo na niedziele będę zawalona pracą. Otwieram forum a tu co widzę, dowiaduję sie ze jestem jakaś zberezniczka i mam jakieś skojarzenia z kawką. A tak w ogóle to nigdy nie latałam na kawce sama a tym bardziej jako plecaczek (chociaż ostatnio przyplecakowałam, ale to inna historia). Jeżeli idzie zaś o kawkę do picia to zaliczam ją codziennie o 8.00 rano przy biurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 jak co druga grupa wyjezdza z torunia gdzies po 12 w skaldzie ja i Eliza wiec sa dwa terminy dla spiochow i rannych marków :)A gdzie jedziecie o tej 12-tej? Udajecie sie może na ślub córy Romansa? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi