Alex_kr Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Witam,Oops...Tomek mea culpa...ze taki nieuswiadomiony jestem..Nie wiem jak Michalowi w oczy spojrze :icon_mrgreen: czolem bije tymczasem...Znaczy sie Mister 2006 nie ma sie czego obawiac nie bedzie zdetronizowany :wink:Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam , wreszcie znalazłam to forum. Chętnie dołącze się na jakieś wypady weekendowe. Alex dzięki za wskazówki na to forum. Witam , wreszcie znalazłam to forum. Chętnie dołącze się na jakieś wypady weekendowe. Alex dzięki za wskazówki na to forum. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 "Elizo" witam i zaprazam, życzę miłego forumowania. Imprez jest dużo, b. dużo :) jak by było coś ciekawego w zachodniopomorskim to dawaj cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Eliza - Witam :)no nareszcie - juz chcialem dzwonic i krzyczec, ze Cie jeszcze tu nie widze :) Fajnie, ze do nas dolaczylas.. Pozdrowienia i do zobaczenia na trasie,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 No to elzia ,- bedziesz miala sposobność poznać naszego mistera ,- tak na uch podpowiem,ze trzeba szybko sie zapisac na koszulkę z wizerunkiem ( bo mozna sie niezalapać ) - ale to tak miedzy nami na ucho ..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Jutro wszyscy ciekawi Mistera 2006 meldują się we Fordonie.Będą podane informacje o wypadzie do Piły.A ci co sobie zasłużyli :banghead: w piątek 18.05 na 3 dni lecą na Mazury :) Tomek po powrocie dostarcze Ci foty o te co prosiła Pikpok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jak jeszcze zostana zapasowe koszulki to jestem chetny na rozmiar XXL. Mam nadzieje ze dzisiaj spotkamy sie w licznym gronie.Dla nowo przybylych - tutaj jest fotka ktora wygrala wybory : http://www.misterforum.jpg.pl/?329743,11744,296889Jak bede mial jakies podobne rewelacyjne ujecie to moze w tym roku tez wystartuje - moge liczyc na Wasze poparcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Michał to Twoja praca czy hobby :icon_razz: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Witam,No Michal teraz rozumiem :icon_razz: Mam nadzieje, ze w tym roku nie bedziesz gorszy :( Pozdrowienia,Alex Edytowane 17 Maja 2007 przez Alex_kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No musze powiedzieć że się popłakałem tak po cichutku, tak sie przyglądałem tematowi, ale się nie odzywałem, bo nie wiedziałem o co chodzi, aż nadeszło oświecenie. :icon_razz: Brawo Michał :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Michał to Twoja praca czy hobby ;) ?? Praca ! hobby to przeciez motocykle Praca ! hobby to przeciez motocykle Mam przez to rozumiec ze nikt z Was mnie w tym roku nie poprze ? Jak ktos bedzie mial swoja ciekawa fotke to ustapie i pomoge z kampania. Dobrze by bylo wystawic jakas kobiete do mis i wspolnie ja poprzec aby sie nie rozdrabniac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 ;) Pewnie, że w tym roku rownież bedziemy głosować na Ciebie ( na mnie możesz liczyć ) .-nie damy misterowi odebrac korony ,- o nie !!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jutro wszyscy ciekawi Mistera 2006 meldują się we Fordonie.Będą podane informacje o wypadzie do Piły.A ci co sobie zasłużyli :buttrock: w piątek 18.05 na 3 dni lecą na Mazury :icon_biggrin: Tomek po powrocie dostarcze Ci foty o te co prosiła PikpokSerdecznie zapraszam. Zdasz mi relacje z wypadu na Mazury i pogadamy co z tym wypadem do Piły.Życzę udanego weekendu.Obyście mieli piekną pogodę.Daras pozdrów ferajnę ode mnie i Moni i uważajcie na siebie. :notworthy: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_191 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 najpierw chcial bym przeprosi za offtopa ktory za chwile nastapi ale wydaje mi sie ze paru osoba ta informacja sie przyda: Jesli ktos jest zainteresowany mam dostep do tanich czesci samochodowych, praktycznie wszystkich marek samochodow, wrazie co pisac na GG. 117869 lub tel. 664136896. oczywiscie czesci nowe :icon_biggrin: (na GG zazwyczaj jestem niewidoczny) pzdr. Waldas ps: jeszcze raz sorry za offtopa ale tulko tutaj jest torun i okolice :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Serdecznie zapraszam. Zdasz mi relacje z wypadu na Mazury i pogadamy co z tym wypadem do Piły.Życzę udanego weekendu.Obyście mieli piekną pogodę.Daras pozdrów ferajnę ode mnie i Moni i uważajcie na siebie. :icon_biggrin:Pogoda musi byc ok. Janusz cały tydzien msze w tej intencji odprawiał :biggrin: .Zaproszenie Twoje wedle rozkazu przyjmuje :notworthy: i jak przyjedziemy to Chełmza musowo zaliczona .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi