Darek... Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Ten czarny to nie ja.Latam na niebieskiej banditce S model 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) jak zwał tak zwał ale zawsze sie te 10 minut czeka. Może by tak dzisaj, jutro podjechać do torunia i oblukać miejsce imprezy w fortach? Edytowane 12 Marca 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Witajcie. Naspamowaliscie tyle przez kilka dni mojej nieobecnosci ze nie jestem w stanie cofnac sie do mojego ostatniego postu. Gratuluje wszystkim ktorzy w weekend sie wybrali na przejazdzke.Poniewaz w najblizszy weekend bedzie Pikpok w kujawsko-pomorskim proponuje zrobic male spotkanie w weekend wieczorem w Toruniu. Podobno ma byc deszczowo wiec mozna przyjechac dowolnym transportem - co Wy na to ?Dodatkowo zapraszam wszystkich na czwartkowe spotkanie do Fordonu, Edytowane 13 Marca 2007 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Siemanoo ...... :bigrazz: Co do pomysłu Michała to jestem całkowicie za....Oczywiście każdy z osobna powinien się określić, ja osobiście przeprowadzę konsultację z lukimasterem...i damy wstępną odpowiedź.... Pozdrawiam wszystkich....Do miłego.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Drodzy Koledzy i Koleżanki oto informacja dnia : ZALICZYŁEM GLEBĘ.POMOCY!!! Kto wie ile kosztuje klejenie owiewek bo lewa strona seszlifowana?Gdzie najlepiej dać pomalować i jaki może być koszt?I kto mi powie dlaczego mam takiego pecha ;-)Trochę się poobijałem ale żyję.Pozdrawiam wszystkich.Uważajcie na siebie. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 tomku, pamiętaj złe miłego początki, więc sezon masz bezpieczny jak w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 zgadzam sie z romanem - mozesz latac spokojnie.....zalezy jak bardzo masz polamane plastiki ale tanio cie nie wyjdzie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Drodzy Koledzy i Koleżanki oto informacja dnia : ZALICZYŁEM GLEBĘ.POMOCY!!! Kto wie ile kosztuje klejenie owiewek bo lewa strona seszlifowana?Gdzie najlepiej dać pomalować i jaki może być koszt?I kto mi powie dlaczego mam takiego pecha ;-)Trochę się poobijałem ale żyję.Pozdrawiam wszystkich.Uważajcie na siebie. no nie żartuj sobie.... coś poważnego??opowiadaj co sie stało i jak do tego doszło?? pozdrawiam i współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi. Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Wspólczuję Tomek. A wszystko sie zapowiadalo dobrze. Dojdziesz do siebie , jestem pewien. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Czyli wszystko w nalezytym porządku.Motocykl ochrzczony.Dzisiaj jestem u Ciebie ,to zobaczymy co da sie zrobic.Wiem kto spawa i maluje plastiki w Bydzi. Kto jeszcze jedzie wesprzec duchowo Tomka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Serdeczne wspolczucia z powodu uszkodzonego motocykla. Napisz jak doszlo do gleby. Tak jak radzil Jarek Fazer - najlepiej odkrecic boczek i zaniesc go do plastikarza, zrobia solidnie i taniej niz w warsztatach motocyklowych. Ja wszystko spawalem w warsztacie na Chodkiewicza i jestem zadowolony - teraz przed sezonem nie ma kolejek wiec wszystko zdazysz naprawic. Co do malowania - jak chcesz moge pomalowac bo mam doswiadczenie :biggrin: albo u Tomka w Jaksicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 No przykra sprawa, ale Tomek nic się nie martw co się źle zaczyna to się dobrze kończy, co do spawania plastików to znam jedną nore, przy ulicy Chełmińskiej jadąc w stronę miasta zjeżdżasz w dół tuż przed rynkiem w prawo i jedziesz do garażu na samym końcu placu i tam spawają, kiedyś brali odemnie po 10 pln od zderzaka samochodowego, ale za boczek od Tenery wzieli 40, z tym że położyli ze 30 spawów, bo rozcieli wszystko co ktoś kropelką pokleił i zespawali to pożądnie, a lakiernika to sam bym w sumie poznał jakiegoś dobrego.Powodzenia w układance(p.s. ja też mam pół Tenerki w bagażniku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Jeszcze jest jedna opcja jakbys chciał Tomku to sam zrobić, to mozesz zakupic żywice dwuskładnikową, kawałek maty szklanej , cienką tarczą szlifierską możesz porobić płytkie bruzdki poprzeczne do pęknięcia , w to miejsce przychodzą wszywki, kładziesz mate, zalewasz żywicą , i trwałe łącze otrzymujesz. niedrogo taka akcja wychodzi no ale trzeba poświęcic troche czasu ... pozdrawiam..współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ale to tylko żywica, a po spawaniu masz Michał podobną trwałość i elastyczność jak części orginalnej, a żywicy dotkniesz i Ci popęka, więc ja jednak stawiam na spawanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witam,Tomku wspolczuje.. ale po spawaniu i malowaniu motorek bedzie jak nowy. Najwazniejsze, ze Tobie nic. Ci od lepienia plastiku z Torunia to sa chlopaki, ktorzy maja firme graniczaca z targowiskiem przy Szosie Chelminskiej. Postaram sie odszukac numer telefonu i namiary i zapisze na forum..spawalem u nich kawalek swojego motorka..zrobili porzadnie.Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi