Butterfly Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Dzieki wszystkim za miło spędzony czas :notworthy: Tata :biggrin: wykasuj moja fotke!!! Staszek dzieki za kawe! :flesje: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ...muszę jednak wlać w Wasze serca kroplę goryczy - jednak co MC to MC. Dostali wyraźnie większe pstrągi od naszych :icon_evil: Ale my za to mamy większe te, no te...aaa nie będę się już przechwalał bo to nieładnie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 gratuluje wszystkim udanej wycieczki ! napiszcie jakie plany na najblizsza sobote, sa az 4 imprezy w naszym rejonie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ...moturów większych to my nie mamy ... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no hejka witam chętnie się na kawkę przejadę ale dopiero za około 11dni moja piękna będzie sprawna (chyba) na razie tylko śledzę posty i zgrzytam zębami jest ból bo ja też na swoją czekam ale na szczęście przed majem zdążę odebrać:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 A 'som' jakieś "kąpromitujące" foty ? :icon_razz: no pewnie że są... otwieram pierwszą i ze strachu krzyknąłem: o ku*wa diabeł! :icon_mrgreen: dołączając się do licznych podziękowań chciałbym dla odmiany podziękować :biggrin: do następnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 no pewnie że są... otwieram pierwszą i ze strachu krzyknąłem: o ku*wa diabeł! :icon_mrgreen: dołączając się do licznych podziękowań chciałbym dla odmiany podziękować :biggrin: do następnego! Wiem Grzesiu. Co zrobić że taki ładny jestem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Co zrobić że taki ładny jestem :biggrin: Cóż za skromność. :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Cóż za skromność. :bigrazz: to jest narcyzm z w czystej postaci :evil: Michał za co to za 4 imprezy?? możesz przybliżyć..... ps. fajnie rześko z rana dziś było :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Wiem Grzesiu. Co zrobić że taki ładny jestem :biggrin: ale ja nigdzie nie napisałem że chodzi mi o Twoje zdjęcie.. napisałem tylko że otworzyłem pierwsze :P ale widzę wyszło Twoje prawdziwe ja! po pierwsze ciągle myślisz, że mówi się tylko o Tobie, że jesteś atrakcja tego forum, a po drugie masz bardzo wysokie mniemanie o sobie już nie raz dyskutowaliśmy o tym z Bartkiem można by dodać do tej listy o wiele więcej ale nie chciałbym poruszać tych tematów publicznie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 gratuluje wszystkim udanej wycieczki ! napiszcie jakie plany na najblizsza sobote, sa az 4 imprezy w naszym rejonie ! Ja będę na tej piątej, nie w naszym rejonie ...moturów większych to my nie mamy ... :( no to akurat MC ma większe :icon_razz: :bigrazz: ...................... ale nie chciałbym poruszać tych tematów publicznie :icon_razz: oj nie daj się prosic :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 ale ja nigdzie nie napisałem że chodzi mi o Twoje zdjęcie.. napisałem tylko że otworzyłem pierwsze :P ale widzę wyszło Twoje prawdziwe ja! po pierwsze ciągle myślisz, że mówi się tylko o Tobie, że jesteś atrakcja tego forum, a po drugie masz bardzo wysokie mniemanie o sobie już nie raz dyskutowaliśmy o tym z Bartkiem można by dodać do tej listy o wiele więcej ale nie chciałbym poruszać tych tematów publicznie :icon_razz: Grzesiu ojj powiedź powiedź :icon_mrgreen: To Wy tak z Bartkiem o mnie rozmawiacie ? Wiedziałem że z Wami coś nie teges ... :biggrin: * Ogarnę bałagan i zapodam jakieś foty ze swojej Smieny :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 * Ogarnę bałagan i zapodam jakieś foty ze swojej Smieny :bigrazz: no nareszcie, już czekam i czekam. Nie ma co na NK wkleic :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 a ja mam wyj**ane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 (edytowane) To Wy tak z Bartkiem o mnie rozmawiacie ? Wiedziałem że z Wami coś nie teges ... :biggrin: My z Bartkiem mamy wiele wspólnych tematów, w końcu mamy podobne stopnie naukowe - inteligencja polska, nie ma to tamto, co zresztą widać po Bartka wcześniejszej wypowiedzi :) cóż za puenta :icon_mrgreen: wspaniały dobór słów :clap: ps. gdzie jedziemy w wiikend? Edytowane 20 Kwietnia 2010 przez Grg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi