GRASS Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ekhm ja tam sobie i tak znajomych po marce czy pojemności motocykla nie dobieram ale Panie i Panowie co z jutrem??? Śmigamy coś na stoku??? Jak się dookreślicie, to postaram się być. :) Od której do której przewidujecie? (POSTARAM nie jest równoznaczne, że będę :P Ale jeśli ekipa się zbierze, to będę się mobilizować, żeby dotrzeć, bardzo chętnie. :D ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Tylko o której!? Do pracy mogę góra 1-2h się spóźnić :bigrazz: dobrze byłoby już o 12:00 ale dla was to pewnie za wcześnie :icon_rolleyes: Ja wole 0,75 l dobrego włoskiego, czerwonego, wytrawnego, może być grzany na stoku :icon_twisted: no ale Jaśkiem nigdy nie pogardzę, najlepiej taki 0,7. A od lytrów tudzież ping pongów rzygam w innym wątku :banghead: (POSTARAM nie jest równoznaczne, że będę :P Ale jeśli ekipa się zbierze, to będę się mobilizować, żeby dotrzeć, bardzo chętnie. :D ) Mobilizować Cię mogą moje łapawice :icon_razz: tęsknie za nimi :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 zawsze było koło 14-15 ale jak zaproponujecie inną godzinnke to postaramy się dostosowac :cool: na moje to moze byc wczesniej czy pozniej, wiec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ...więc ja już będę od 12:00 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 sama czy bedziesz kogos miala o kim ostatnio wspominalas?? Ja zabieram starszego z mlodszego pokolenia, i postaram sie byc tez jakos po 12-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Czołem. Ja do po 13 pracuję. Postaram się zmobilizować i po 14 zajechać . Jak co będę call. Ps. Grzesiu - Ty żyjesz ??? :bigrazz: Ps.2. Dziś już czułem/ widziałem Panią wiosnę. Mniam Mniam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Michu... Ty wiesz że nie raz tym miękkim chu***m daliśmy popalić . Pff tysionce se pokuuupyywali i dzidaa laserowa na prostej :bigrazz: A potem - Panowie poczekajcie na nas bo się na hamulce grzeją :biggrin: Bo jak się z wami "jeździ" to trzeba tyle hamulować że nawet hąda tego nie przewidziała :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ps.2. Dziś już czułem/ widziałem Panią wiosnę. Mniam Mniam :wink: ja też widziałem, czułem nawet w wawie na alejach :bigrazz: dawaj dawaj jutro Pawełku, lekarstwo zabiore :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Czy żyje?? Pawełku żyje.. naprawiam many i iveca po instruktorach jazdy :smile: mówię Ci to najgorsi kierowcy są.. a poza tym nie mam czasu na necie siedzieć wiosna jest to moto śmigam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Kochani to była jak zawsze przyjemnośc, do następnego :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 BARTOSZU - raz jeszcze : http://www.youtube.com/watch?v=h7OdsQZ51nM :flesje: & :crossy: & :biggrin: & :icon_biggrin: Muaaa! Ps. Mariusz - w sobotę się zestresowałem tą ilością ludzi na stoku :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Nie wszyscy na raz. Nie pchajcie się tak do pisania. Pewno wszyscy już się powoli szykują ? Sprzęty ogarnięte? Bartez - wymień w końcu uszczelniacze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 A Wy tak o tych górkach i nartach piszecie i piszecie a nikogo jescze u Nas nie widziałam, dalej zbierac dupska i do na Śląsk spanko, papu i coś wyskokowego sie znajdzie a w Beskidy jakieś 70 km, ładne i długie górki a i grzańca jest gdzie wypić!!!!! Pozdrawiamy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Pani Pikpokowa - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NAJMAŁŻEŃSKIEGO I NAJMOTOCYKLOWEGO ;) Urodzinowy toast w o 13.42 w Polsce za Ciebie :flesje: :biggrin: Bartez - spóźnione, ale serdeczne życzenia - też :flesje: !! Buźka Wam :* Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Pani Pikpokowa - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NAJMAŁŻEŃSKIEGO I NAJMOTOCYKLOWEGO ;) Urodzinowy toast w o 13.42 w Polsce za Ciebie :flesje: :biggrin: Bartez - spóźnione, ale serdeczne życzenia - też :flesje: !! Buźka Wam :* A podziekowała podziękowała!!!!!!!!! A my z bartkiem dwa szuwarki :biggrin tylko sie nie połamcie na tych kujawsko - pomorskich stokach :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi