Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak jeździłem do szkoły to pamiętam jeden autobus, o 9:30 przez Unisław/Kijewo Królewskie, gadatliwy kierowca wtedy jeździł ;) ale wiem czy kursuje w sobotę. W Świeciu jest chyba o 11:20. Rozkładu autobusów przez Stolno nie znam.

Chętnie bym przyjechał w sobotę, jednak muszę pracować. Możę Was zobaczę jak będziecie jechali jedynką.

Edytowane przez BANANvanDYK
lubisztosuko.gif7,352 osób lubi to.

romans napisał:

a od której można zjeżdzać do Świecia?

Jak sam wiesz motocyklisci nigdy punktualni nie byli - jesli planuja wyjazd ok 12 to do Swiecia zajada ok 14

jesli chcesz byc wczesniej to nie ma problemu tylko ze bedziesz czekal.

pewnie z autobusu nie skorzystam, ale dzięki za rozkład ;)

a na poważnie to w sobotę mam zajęcia do 12:00, muszę wrócić do domu, przebrać się, więc w świeciu będę powiedzmy o 15:00 i martwię się, że wszystkie marzanny już będą zajęte ;)

Do zobaczyska...

MichałKaczmar. napisał:

Powitanie wiosny ma byc 21.03. Prognoza pogody jest beznadziejna - deszcz ze sniegiem i zimno, czy ktos zna rozklad jazdy PKS z Torunia do Świecia ?

Michal ale troche sie jednak -i to bardziej optymistycznie- pozmieniało w tej prognozie

ma byc jutro calkiem znosnie, wiec gdzie i o której mam Was odebrac

może gdzieś w CCH bede czekal tylko o której :icon_question:

a za miesiąc zapraszam na koncert dzemu

http://img12.imageshack.us/my.php?image=f4c1ba1e90.jpg

No, muszę przyznać że nie spodziewałem się tak licznej grupy :)

Trzeba sprzęt zmienić bo oczywiście nie szło dotrzymać Wam kroku. Sądzę że za 20 lat zdążę uzbierać na nową R6 (z 2009 roku ;) )

A tak na serio, pododa dopisała i mam nadzieję że nie spadnie już więcej ten j*b* śnieg. Oby więcej takich spotkań. Pozdro.

lubisztosuko.gif7,352 osób lubi to.

to chyba ten kulig aktalny jeszcze bedzie.....

.....nosz ku*wa jego mać- je*ie śniegiem jak na "gwiazdke" :lapad: ZIMO W.........J

Edytowane przez bartez

ale taka piękna zimowa pogoda zaraz się skończy...

PLAN DNIA NA 1MAJA - ROZPOCZĘCIE SEZONU w Bydgoszczy

1. 10.30 Msza po staremu na Ugorach /ulica na czas mszy podobno ma być zamknięta dla innych pojazdów/

2. 12.00 Wyjazd paradą do Tarkowa... paradę prowadzą Olasa TIR-y z OL-TRANS`a

3. 13.00 Przyjazd do Tarkowa i przewidziane jest rozegranie jakiś konkurencji, jakaś micha i jakieś atrakcje na 2-3 godziny

i tu się kończy impreza organizowana przez ks. Janusza

PS. potem chłopaki chcą wyskoczyć spontanicznie do Ośrodka Wypoczynkowego w Wenecji...

Edytowane przez romans

• 3 tygodnie później...

2 maja w sobotę o godz.11 proboszcz parafii Unisław organizuje rozpoczęcie sezonu motocyklowego, z tego co się dowiedziałem o 11 msza , potem przejazd do Zamku Bierzgłowskiego , jakiś posiłek i inne atrakcje. Oczywiście sam organizator też śmiga motocyklem.