BANANvanDYK Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 (edytowane) Jak jeździłem do szkoły to pamiętam jeden autobus, o 9:30 przez Unisław/Kijewo Królewskie, gadatliwy kierowca wtedy jeździł ;) ale wiem czy kursuje w sobotę. W Świeciu jest chyba o 11:20. Rozkładu autobusów przez Stolno nie znam. Chętnie bym przyjechał w sobotę, jednak muszę pracować. Możę Was zobaczę jak będziecie jechali jedynką. Edytowane 17 Marca 2009 przez BANANvanDYK Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 romans napisał: a od której można zjeżdzać do Świecia? Jak sam wiesz motocyklisci nigdy punktualni nie byli - jesli planuja wyjazd ok 12 to do Swiecia zajada ok 14 jesli chcesz byc wczesniej to nie ma problemu tylko ze bedziesz czekal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 pewnie z autobusu nie skorzystam, ale dzięki za rozkład ;) a na poważnie to w sobotę mam zajęcia do 12:00, muszę wrócić do domu, przebrać się, więc w świeciu będę powiedzmy o 15:00 i martwię się, że wszystkie marzanny już będą zajęte ;) Do zobaczyska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 15:00? Kończę pracę o 14:00, więc mógłbym się w Świeciu zjawić. Przyjmujecie "świeżaków"? Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 MichałKaczmar. napisał: Powitanie wiosny ma byc 21.03. Prognoza pogody jest beznadziejna - deszcz ze sniegiem i zimno, czy ktos zna rozklad jazdy PKS z Torunia do Świecia ? Michal ale troche sie jednak -i to bardziej optymistycznie- pozmieniało w tej prognozie ma byc jutro calkiem znosnie, wiec gdzie i o której mam Was odebrac może gdzieś w CCH bede czekal tylko o której :icon_question: a za miesiąc zapraszam na koncert dzemu http://img12.imageshack.us/my.php?image=f4c1ba1e90.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 No, muszę przyznać że nie spodziewałem się tak licznej grupy :) Trzeba sprzęt zmienić bo oczywiście nie szło dotrzymać Wam kroku. Sądzę że za 20 lat zdążę uzbierać na nową R6 (z 2009 roku ;) ) A tak na serio, pododa dopisała i mam nadzieję że nie spadnie już więcej ten j*b* śnieg. Oby więcej takich spotkań. Pozdro. Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) to chyba ten kulig aktalny jeszcze bedzie..... .....nosz ku*wa jego mać- je*ie śniegiem jak na "gwiazdke" :lapad: ZIMO W.........J Edytowane 25 Marca 2009 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jest całkiem miło. Ulepiłem już bałwana pod domem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) ale taka piękna zimowa pogoda zaraz się skończy... PLAN DNIA NA 1MAJA - ROZPOCZĘCIE SEZONU w Bydgoszczy 1. 10.30 Msza po staremu na Ugorach /ulica na czas mszy podobno ma być zamknięta dla innych pojazdów/ 2. 12.00 Wyjazd paradą do Tarkowa... paradę prowadzą Olasa TIR-y z OL-TRANS`a 3. 13.00 Przyjazd do Tarkowa i przewidziane jest rozegranie jakiś konkurencji, jakaś micha i jakieś atrakcje na 2-3 godziny i tu się kończy impreza organizowana przez ks. Janusza PS. potem chłopaki chcą wyskoczyć spontanicznie do Ośrodka Wypoczynkowego w Wenecji... Edytowane 25 Marca 2009 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 oo forum ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 eee tam, forum ruszyło? Wszyscy motocykliści wyruszyli na drogi... Za ciepło się zrobiło. Gdzie tu teraz jeździć? Ehh... Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 W kościele bydgoskiego starego fordonu w sobotę o 11:00 tradycyjna święconka... Moto świeconka 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alterego Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 romans napisał: W kościele bydgoskiego starego fordonu w sobotę o 11:00 tradycyjna święconka... Moto świeconka 2008 O godz.13:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 sorki, o 13:00 cuś mnie zamuliło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior74 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 2 maja w sobotę o godz.11 proboszcz parafii Unisław organizuje rozpoczęcie sezonu motocyklowego, z tego co się dowiedziałem o 11 msza , potem przejazd do Zamku Bierzgłowskiego , jakiś posiłek i inne atrakcje. Oczywiście sam organizator też śmiga motocyklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi