MichałKaczmar. Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 :biggrin: Kregle to mielismy jakis rok temu ! Jesli dam rade to chetnie Was zobacze i w tym, moze byc nawet na tych kreglach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 szystkiego najlepszego z okazji wiąt Bożego Narodzenia drodzy "Motórzyści" Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia "Motórzyści" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 to już dzisiaj wigilia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Wszystkiego naj naj zboczuchy motocyklowe :icon_razz: :wink: zajefajnych winkli, suchego asfaltu, taniejącego paliwa i spełnienia wszystkich marzeń ( nie tylko motocyklowych :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariosta Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Świątecznego nastroju, Miłosnego podboju. Seksu w łóżeczku, Pieniędzy w woreczku, Finlandii na stole, Moto w stodole! Wesołych Świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zdrowych Wesołych Panie i Panowie z Regionu i nie tylko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Wsjego najlepszego dla wszystkich :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 wszystkiego naj i takie tam :icon_razz: PS to jak bedzie z tymi kreglami i z piwem(w sumie kij tam z kręglami) Moze teraz w sobote- rozmiawiałem z jednym osobnikiem i byłby chętny :) To jak? w sobote ok 17/18 w jakims miejscu(CT musi zaproponować gdzie, bo ja siem nieznam). Pozdrowienia ze słonczecznego Kałdusa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 najlepszego na Święta i Nowy Rok :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 wszystkiego naj i takie tam :icon_razz: PS to jak bedzie z tymi kreglami i z piwem(w sumie kij tam z kręglami) Moze teraz w sobote- rozmiawiałem z jednym osobnikiem i byłby chętny :) To jak? w sobote ok 17/18 w jakims miejscu(CT musi zaproponować gdzie, bo ja siem nieznam). Pozdrowienia ze słonczecznego Kałdusa :notworthy: W sobote ja mogę, ale dopiero po 22:00, gdzie?? hmmm, fajnie było w zeszłym roku na kręglach, pogadać idzie, dużo miejsca jak na większą ekipencje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 W sobote ja mogę, ale dopiero po 22:00, gdzie?? hmmm, fajnie było w zeszłym roku na kręglach, pogadać idzie, dużo miejsca jak na większą ekipencje :icon_mrgreen: myśle ze impreza sie skończy duzo później niż 22 takze bez obaw :bigrazz: wsumie mozna tam na kręglach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Tak na szybko - NAJLEPSZEGO Wam wszystkim, szerokości, radości, szczęścia, spełnienia marzeń wszelkich, etc...... :lalag: ;) Fajnych Świąt i chwili odpoczynku. p.s. Co do najbliższej soboty - my odpadamy z Azbestem w przedbiegach, proza życia - prrraca:( Klimatów "kręglowych" nie czuję, wsio rawno zresztą gdzie i przy czym, więc jeżeli teraz będzie spotkanie, to zobaczymy się przy następnym :flesje: pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Również chciałbym życzyć wszystkiego naj naj. Pod choinkę nowych sprzętów i wszystkiego co dusza zapragnie. Znam jednego kolesia, co chciałby się w końcu z wioski wyrwać na jakieś rozrywki. Biedak mieszka pod Chełmnem ale on nawet na rowerze przyjedzie :biggrin: Tak mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Hoł Hoł Hoł Mały Krismas Najlepszego asfaltu, paliwa i winkli spotkanko dobry plan :buttrock: tylko ni wim czy będe w Toronto wsumie szansa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Byłoby miło spotkać się w większym gronie... Ps. i jak Gwiazdor był bogaty w tym roku ??? :icon_mrgreen: Ni c***a nie przyniósł mi nic motocyklowego :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi