MichałKaczmar. Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Przegapilem bajzel w Poznaniu - nie wiedzialem kiedy jest. Czy ktos wybiera sie do Łodzi 17.1 - wiem wiem jeszcze sporo czasu, no ale moze juz ktos wie - ja poluje na opony wiec chyba sie wybiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja planuje sie do lodzi wybracale to jeszcze nic pewnegonie wiem jak z praca bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Czy ktos wybiera sie do Łodzi 17.1 Hmm... chyba coś pokręciłeś bo 17.01 to czwartek :lalag: Łódź chyba jest 12.01 :icon_twisted: PS. Ja do Łodzi jadę napewno :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja będę w Łodzi na 100% (12 stycznia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Łódź - tak. (Wiroś - cięzko czasami totalnego spontana zapowiedzieć :icon_rolleyes: ) Tak przy okazji, Tomek-Ruleś-jubilat ---> najlepszego :icon_mrgreen: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ruleś 100 LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Wszystkiego naj...lepszego Ruleś :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ruleś - naaajlepszegooooooo :biggrin: ;) ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Tomaszu dołączam się do życzeń. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Odemnie również wszystkigo dobrego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 i ode mnie :wink: zdrówko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ach kurde czlek sie starzeje juz siwe wlosy sie pojawiaja :) dzieki wielkie wszystkim starszym :smile: i młodszym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 To i ja życzę 100 lat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Przepraszam za pomylke w dacie targow w Łodzi no i dolanczam sie do zyczen Tomka:25 lat !(liczac sam tylko czas spedzony na 2oo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi