MariuszJ Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 lukkasiano to 100 LAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 No i wylazło szydło z worka, bo i tak trąbione jest wszem i wobec na głownej stronie forum, a miało być zaskoczenie....eeech... :) No to teraz - Kasiu, NAJ NAJ NAJlepszego i zdobycia jak najszybciej literki A, a konsekwencją tego niech będą wymarzone 2oo :crossy: , oby już w przyszłym sezonie, dużo radości, uśmiechu, i oczywiście spełnienia marzeń :banghead: Reszta życzeń dziś wieczorem (oj, będzie się działo..... :crossy: ) Do zobaczenia! :flesje: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Wszystkiego najlepszego życzą Yano i Goya. ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 a miało być zaskoczenie....eeech... ;) oj Magda, odchodzi sie od zaskakiwania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Dołączam się do życzeń. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Kurna ,a ja jak zwykle obudziłem się po imprezie.Wszystkiego naj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 I tutaj WSZYSTKIM z całego serca dziękuję za pamięć, za życzenia, za niespodzianki i za atmosferę wczorajszego wieczoru :biggrin: Buziaki :icon_biggrin: i uściskiKasia pozdrawia Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 oj Magda, odchodzi sie od zaskakiwania :icon_mrgreen: I tutaj WSZYSTKIM z całego serca dziękuję za pamięć, za życzenia, za niespodzianki i za atmosferę wczorajszego wieczoru :icon_mrgreen: jednak zaskakiwanie i niespodzianki nie poszły w odstawkę :icon_exclaim: Lukkasia wszystkiego dobrego. PS. To ja też coś wydam - Św. Mikołaj nie istnieje :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Wszystkiego naj z okazji 18 urodzin lukkasiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Cześć , kto z was siedzi już na portalu nasza klasa.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Cześć , kto z was siedzi już na portalu nasza klasa.pl? ja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 ja :buttrock: co to za temat? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Cześć , kto z was siedzi już na portalu nasza klasa.pl?Jaco to za temat? icon_evil.gif A co to za pytanie:>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Kasia ! Spoznione zyczenia urodzinowe. Mam nadzieje ze impreza udana - bez mojej muzyki na pewno !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 http://img512.imageshack.us/my.php?image=zdjcie442tp8.jpg w czechcach mi strzeliło i po powrocie maszynka sprzedanaach, zebralo sie na sentyment :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi