MariuszJ Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 kochani najlepszego w Nowym Roku 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 na wzajem :biggrin: ps "bo ja wylewny jestem" ps1 a dziś bede WLEWNY :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 To ja bez wylewów za kołnierz - :* Wam, cholery z kuj-pomu ;) :flesje: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Rónież wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę..., wasze zdrowie panie i panowie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 O fuck .. ale mam dziury w pamięci... :icon_rolleyes: Udanego Roku Wam życzę regionalni bikerzy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Wszystkiego naj na ten Nowy Rok Spełnienia marzeń motocyklowych Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Szczęśliwego Najlepszego :flesje: Zgubiłam rękawiczki :banghead: a takie ciepłe były...:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Szczęśliwego Najlepszego :flesje: Zgubiłam rękawiczki :banghead: a takie ciepłe były...:-( Są u mnie... :bigrazz: Ale to nie było jak kiedyś z motokaloszami, gdzie twierdziłam uparcie, że to moje :D Odkryłam Twoje rękawiczki chwilę temu. :smile: Odbiór osobisty :D Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Po dlugiej nieobecnosici zycze Wam rowniez szczescia spelnienia marzen (erotycznych) tez :biggrin: w Nowym Roku No i wogole NAJ NAJ NAJ ........ WSZYSTKIEGO :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Yeti :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Yeti wrócił :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Yeti wrócił :flesje: A gdzie był jak wrócił ? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ~! Napiszcie jasniej co z tymi spotkaniami - myslalem ze juz beda konkrety na wyjazd do Warszawy a tu dopiero proby umawiania na lyzwy. Ja nie mam lyzew i jezdzic tez nie potrafie, ale chetnie przyjde :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Oj Michał a kto ma łyżwy i umie jeździc, ważne by się spotkac, pogadac, pośmiac.... :flesje: Też nie mam ale można wypożyczyc, o ile dobrz pa,iętam 5 zeta za godz. A co do styczniowego wyjadu do wawy to już się odbył. Chyba, że załapiesz się z kimś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 A gdzie był jak wrócił ? :bigrazz: To, że wrócił wcale nie oznacza, że jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi