Wiroś Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Z firm profesjonalnie zajmujących się transportem to najbardziej polecam byle puche z hakiem i przyczepkę ze Statoila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Firma? Firma każe sobie płacić, jak napisał Wiroś - pytaj na stacjach o przyczepkę, cena za wynajem naprawdę niewielka. Temat był tu parę razy poruszany i naprawdę sprawdziła się statoilowa przyczepka (a nikt na tej stacji nie pracuje, nie kryptoreklama) :) A......Tomala!!! - NAJlepszego i tu, chociaż zaglądasz na forum gorzej niż rzadziej :icon_mrgreen: Uściski i szerokości:) I dziękuję przy okazji za pamięć tym, co na forum i w innych formach składali życzenia :icon_biggrin: Buziaki i :flesje: , moi drodzy (i drogie, Kinia :wink: ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Jeśli masz samochód z hakiem polecam tak jak Wiroś pisze przyczepke. My z drugą połówką przywieźliśmy motocykl 2 tygodnie temu na przyczepie z firmy transportowej mieszczącej się na ul. Chrobrego, 40 zł za dobe + 5 zł za jeden pas( my wzięliśmy 3+ 1 własny) i tak przejechalismy ponad 800 km bez żadnego problemu przy niezbyt dobrej pogodzie. Jedynym minusem było całe brudne moto, ale mieli tylko odkryte przyczepy :icon_evil: Link do strony Tak Tomku wszystkiego naj naj...!!! :flesje: P.S Magda stwierdzam, że częściej cię widuje wirtualnie nocno,niż w realu :wink: pozdrówki! Edytowane 26 Lutego 2009 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 ........................... Jedynym minusem było całe brudne moto, ale mieli tylko odkryte przyczepy :icon_evil: ................................ tylko odkryte i żadne inne, trzeba widziec przez szybe lub w lusterku co sie z motocyklem dzieje na trasie a umyc zawsze mozna. tym bardziej, ze nowy nabytek zawsze chetnie sie pucuje :biggrin: Kinia no to pochwal sie co tam dla Camela przytargaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 No wlasnie problem w tym, ze nie mam auta z hakiem :/. No coz popytam po znajomych moze ktos wozek pozyczy na pare h. Tak czy inaczej dzieki za pomoc! Do zobaczenia na drogach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Daleko masz po ten motor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Daleko masz po ten motor ?? Do Grzywny :flesje: podobno jakąś RY6 jest po taniości :biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dzięki za pamięć. Magda ja często zagladam na forum ale się nie udzielam :icon_mrgreen: Wczoraj skonczyła mi się gwarancja :icon_razz: Dzień dobry cześć i czołem, krotka pilka do Was drodzy mieszkańcy Torunia :) - Macie namiary na jakas firme z Trń zajmujaca sie transportem motocykli? Prawdopodobnie na dniach stane sie wlascicielem pewnego rumaka i musze go jakos do domu przytaszczyc bo o wlasnych silach chyba nie przyjedzie :P. Przepraszam za ten maly OT (uzasadniony tym, ze tu najwiecej ludzi z Trń zaglada hehe ;) Pozdrawiam Mateusz Jak jakiś fajny motór to ja mogę na kołach nim wrócić. :crossy: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Dzieki za propozycje, mysle jednak ze chyba uda mi sie sprawe rozwiazac samemu ;) Pozdrawiam! Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Tomek chłopie ale ty stary jesteś, hmmm a jak Cię poznawałem i kończyłeś 28 to juz mi to nie za dobrze wyglądało Trzymaj sie chłopaku szerokości przyczepności :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Część już może wie,a część może jeszcze nie ale i tak się pochwalę bo właśnie zostałam właścicielką "szybkiej i prendkiej" maszyny w w kolorze oczojebnej czerwieni :bigrazz: nowy nabytek zwie się suzuki GSX-R600K7 :crossy: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Część już może wie,a część może jeszcze nie ale i tak się pochwalę bo właśnie zostałam właścicielką "szybkiej i prendkiej" maszyny w w kolorze oczojebnej czerwieni :bigrazz: nowy nabytek zwie się suzuki GSX-R600K7 :crossy: :flesje: Ciesze się razem z tobą.Gratki od Goyi i Yana. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Część już może wie,a część może jeszcze nie ale i tak się pochwalę bo właśnie zostałam właścicielką "szybkiej i prendkiej" maszyny w w kolorze oczojebnej czerwieni :bigrazz: nowy nabytek zwie się suzuki GSX-R600K7 :crossy: :flesje: No Asik i tu gratulacje :lalag: :buttrock: w końcu czerwone najszybsze :icon_mrgreen: Do zoobaczenia :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Część już może wie,a część może jeszcze nie ale i tak się pochwalę bo właśnie zostałam właścicielką "szybkiej i prendkiej" maszyny w w kolorze oczojebnej czerwieni :bigrazz: nowy nabytek zwie się suzuki GSX-R600K7 :crossy: :flesje: Ni może być :icon_razz: A dasz się jechnąć ??? Prosi.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ni może być :icon_razz: A dasz się jechnąć ??? Prosi.... :biggrin: hehehehe oki dam ale nie obślinisz? :biggrin: hehehehe oki dam ale nie obślinisz? :biggrin: Sorry ale weszłam z profilu Miłosza ehhhhhh ale chyba wszyscy kojarzą już mojego przyszłego męza więc nic sie nie dzieje hehehe Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi