MariuszJ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 tez tam yamahe robilem i kawasakibylem zadowolony, teraz znowu yamaha wiec na pewno bede tez tam robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Dzięki wszystkim za info :bigrazz: :flesje: W Toruniu znalazłem jeszcze jakieś MOTO-SEVEN na Wały gen. Sikorskiego 29 i teraz nie wiem gdzie jechać :biggrin: Nie byłoby problemu gdybym jechał sam, a jedzie ze mną kumpel na Kawasaki też na przegląd... ;) Chcemy to w miarę szybko załatwić i najlepiej jakby serwis robił obie marki :wink: Edytowane 27 Stycznia 2008 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie byłoby problemu gdybym jechał sam, a jedzie ze mną kumpel na Kawasaki też na przegląd... :notworthy: Chcemy to w miarę szybko załatwić i najlepiej jakby serwis robił obie marki :crossy: A który serwis nie robi "obcych" marek? Gdzie nie pojedziesz, tam na pewno zrobią co trzeba w motocyklu dowolnej marki. Tym bardziej, jeśli to tylko przegląd (chyba, że to przegląd gwarancyjny...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 W moim przypadku chodzi o serwis gwarancyjny, więc musi mieć autoryzację Yamahy, a u kumpla już pogwarancyjny :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 zrobia kawasaki bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ogólnie patrząc na tą dyskusję to wygląda na to że każdy serwis dostał od kogos złą i dobrą opinię, każdy gdzieś został niemiło lub miło potraktowany, w sumie każdy może mieć zły lub dobry dzień, ale szkoda że nie da się jakoś skożystać z doświadczeń innych kolegów i trzeba wszystkiego doświadczyć na własnej skórze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Właśnie kumpel od Kawasaki był ostatnio na przeglądzie w Rapidzie w Poznaniu i jak wracał to na światłach się kapnął, że mu źle dokręcili przewód tylnego hamulca i płyn hamulcowy wyleciał :icon_rolleyes: Już nie pierwszy taki przypadek tam był :wink: To pojadę chyba do Bydgoszczy... Jutro będę dzwonił :wink: Dzięki jeszcze raz za pomoc :smile: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja dawałem moje moto do Japan Bike`a na Kamiennej w Bydgoszczy i było wszystko OK. Zero problemów jak mieli jakieś pytania to dzwonili do mnie co i jak ma być zrobione. Osobiście niepolecam best bikea już po 5 min zrobiłem szybki odwrut na pięcie bo......... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A czym zaleźli Ci za skóre w Best Bike ?? Bo w niedalekiej przyszłości chciałem oddać im sprzęta :icon_rolleyes: Z resztą to nie pierwsze skargi na nich. Zaczynam mieć wątpliwości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Ja dawałem moje moto do Japan Bike`a na Kamiennej w Bydgoszczy i było wszystko OK. Zero problemów jak mieli jakieś pytania to dzwonili do mnie co i jak ma być zrobione. Osobiście niepolecam best bikea już po 5 min zrobiłem szybki odwrut na pięcie bo......... :flesje: moze zwrócili mu uwage na ortografie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 he he he a kolorki nie wyszly :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Głównie chodzi mi o obsługe mnie poprostu olali, trudno sie z nimi dogadać, problemy były już przy kupnie klocków do hondy :banghead: itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 St@f - motórzysto młody - Ty już wiesz co! :biggrin: Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 NO Michał no, Twoje zdrowie poprostu :biggrin: Zawsze pełnego bakuidealnych ansfaltów i pięknych zakrętasówżyczę Ci dziś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 jo ja tez sie dokladam :clap: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi