Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki wszystkim za info :bigrazz: :flesje:

W Toruniu znalazłem jeszcze jakieś MOTO-SEVEN na Wały gen. Sikorskiego 29 i teraz nie wiem gdzie jechać :biggrin:

Nie byłoby problemu gdybym jechał sam, a jedzie ze mną kumpel na Kawasaki też na przegląd... ;)

Chcemy to w miarę szybko załatwić i najlepiej jakby serwis robił obie marki :wink:

Edytowane przez B@rtek

Nie byłoby problemu gdybym jechał sam, a jedzie ze mną kumpel na Kawasaki też na przegląd... :notworthy:

Chcemy to w miarę szybko załatwić i najlepiej jakby serwis robił obie marki :crossy:

A który serwis nie robi "obcych" marek? Gdzie nie pojedziesz, tam na pewno zrobią co trzeba w motocyklu dowolnej marki. Tym bardziej, jeśli to tylko przegląd (chyba, że to przegląd gwarancyjny...)

Ogólnie patrząc na tą dyskusję to wygląda na to że każdy serwis dostał od kogos złą i dobrą opinię, każdy gdzieś został niemiło lub miło potraktowany, w sumie każdy może mieć zły lub dobry dzień, ale szkoda że nie da się jakoś skożystać z doświadczeń innych kolegów i trzeba wszystkiego doświadczyć na własnej skórze ;)

Właśnie kumpel od Kawasaki był ostatnio na przeglądzie w Rapidzie w Poznaniu i jak wracał to na światłach się kapnął, że mu źle dokręcili przewód tylnego hamulca i płyn hamulcowy wyleciał :icon_rolleyes:

Już nie pierwszy taki przypadek tam był :wink:

To pojadę chyba do Bydgoszczy... Jutro będę dzwonił :wink:

Dzięki jeszcze raz za pomoc :smile:

Ja dawałem moje moto do Japan Bike`a na Kamiennej w Bydgoszczy i było wszystko OK. Zero problemów jak mieli jakieś pytania to dzwonili do mnie co i jak ma być zrobione. Osobiście niepolecam best bikea już po 5 min zrobiłem szybki odwrut na pięcie bo......... :)

Ja dawałem moje moto do Japan Bike`a na Kamiennej w Bydgoszczy i było wszystko OK. Zero problemów jak mieli jakieś pytania to dzwonili do mnie co i jak ma być zrobione. Osobiście niepolecam best bikea już po 5 min zrobiłem szybki odwrut na pięcie bo......... :flesje:

moze zwrócili mu uwage na ortografie :icon_rolleyes: