hormon Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Tak sobie dzisiaj pomyślałem widząc tą fotke co czuje taki Pastara albo Jones robiąc takie tricki...czy oni znają coś takiego jak strach albo chociaż lęk? Wątpie. :twisted: Travis w jakims wywiadzie powiedzial " Na motocyklu czuje sie pewniej niz na wlasnych nogach" :twisted: :twisted: Co tu wiecej pisac :twisted: :twisted: Gdyby czuli strach albo lek to by nikt backflipa nie wykrecil . A tacy co czuja lek wykrecaja No Bike Landing. PZDR Ale dla mnie i tak Double Backflip jest the best i ciezka bedzie go pobic , zaraz za tym 360 Body Varial !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 "Widziałeś Three-Sixty w wykonaniu Nate’a Adamsa? Rany, tak mnie to przeraża, że nie potrafię tego wyrazić. Naprawdę się boję. Jest tyle sztuczek, w których to tylko kwestia paru centymetrów, a można się nieźle potłuc. Gdyby nie ten przeklęty strach, to byłaby to jedna wspaniała zabawa. Ale strach się przydaje, pomaga nam przeżyć, nie pozwala nam robić głupstw." - wywiad z Pastraną.Tylko głupiec się nie boi, odważny jest ten, kto potrafi przezwyciężyc strach - nie wiem, kto to powiedział, ale to szczera prawda.A trick revelaja po prostu. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Tutaj kolejna kombinacja Backflipa ktora na tegorocznym Winter X Games zaprezentowal Mat Rebeaud :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 poza tematem Juz można kupić na DVD Red bull X fighter, reklamują na TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Gdyby czuli strach albo lek to by nikt backflipa nie wykrecil . A tacy co czuja lek wykrecaja No Bike Landing. PZDR A mi sie wydaje że No bike landing wykonują ci którzy myślą że czytając o trickach opanowali je do perfekcji :lol: teraz mówicie że double backflipa nie cordova backflip nie brzebija, ale trzeba poczekać na film. Cięzko mi jest to sobie wyobrazić jak można tak zsynchronizować dwa tak trudne tricki. Także wypatruje już filmu. Juz można kupić na DVD Red bull X fighter, reklamują na TVN No właśnie zastanawiam sie czy kupić http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/442681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 poza tematem Juz można kupić na DVD Red bull X fighter' date=' reklamują na TVN[/quote'] W empiku go mozna dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 super sztuczka a ciekawe jakie triki beda robic za 10lat ja ten sport sie tak szybko rozwija.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 ciekawe jakie triki beda robic za 10lat np. cordova frontflip i możecie się śmiać ale ja w to wierze. A tak to po cichu marze żeby zobaczyć jak ktoś robi shaolin backflip :P ale to chyba jeszcze trudniejsze niż combo cordova. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 mi sie wydaje że super by wyglądał tsunami backflip, ale to też trudne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 wszystkie combo backflipy są szalenie trudne -> nie róbcie tego w domu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie no pełen podziw dla tego pana :P:notworthy::P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Właśnie oglądam sobie filmik gdzie Nate Adam's (nie jestem czy to on pewien bo coś mi sie pasuje) pokazuje three-sixty. Jestem w szoku :P Ogólnie polecam bo to jest już przegięcie. Jakby co to można zobaczyć ten trick w filmie Crusty demons of dirt 10. Jest zdecydowanie lepszy od Nitro Circus II. Ja wole klimat filmów Metal Mulisha. Po prostu wiecej sie dzieje i są ostrzejsze jazdy. Pozdro i polecam. Aha link na emula do filmu ed2k://|file|Crusty%20Demons%20Of%20Dirt%2010%20-%20A%20Decade%20Of%20Dirt.avi|725576080|DEAFF1B803884C52362EFC09312F9775|h=VOMTATRIZSNS4Q7TLBODF7FQWYIQPWMO|/ kompa mam całą noc włączonego wiec ściągać śmiało. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Backflip jest trickiem samym w sobie trudnym i efektownym, a kombinacje i połączenia sprawiają, że jest na co popatrzeć :twisted: Dobrze, że Adam Jones odważył się zrobić Cordova backflip, ponieważ zmobilizuje to innych do wzięcia się ostro do roboty. Myśle, że Pastranie rośnie powoli godna konkurencja :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi