S?AWO-CBR Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Redline - Mysle ze czarno-bialo-srebrny bardzo ladnie komponowalby sie z motocyklem, nie zastanawiaj sie bo to dobra okazja... wtedy tylko rekawice beda nie do pary ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Tak jak legut7 pisze. też popieram.Jak ramoneska :? ale to błyszczenie to najbardziej widac na czarnej skórze.Kurde... widze ze musze obnizyc kryteria selekcji, bo jak tak dalej pojdzie to sezon przyjdzie a ja dalej bede mial jedynie niewygodne, niedopasowane texy slabej jakosci ;) Coraz bardziej ciekawi mnie wiec ten kombi Vanucci Art VIII, tym bardziej ze model czarno-szaro-bialy chyba ladnie komponowalby sie z aktualnym motocyklem... Jesli ktos ma jakies opinie - bede wdzieczny, szukalem tutaj, w googlach, niestety bez ciekawych rezultatow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Kurde... widze ze musze obnizyc kryteria selekcji, bo jak tak dalej pojdzie to sezon przyjdzie a ja dalej bede mial jedynie niewygodne, niedopasowane texy slabej jakosci Coraz bardziej ciekawi mnie wiec ten kombi Vanucci Art VIII, tym bardziej ze model czarno-szaro-bialy chyba ladnie komponowalby sie z aktualnym motocyklem... Jesli ktos ma jakies opinie - bede wdzieczny, szukalem tutaj, w googlach, niestety bez ciekawych rezultatow.. jak masz 2 tysiaki to lepiej to wydac na dainesa,alpinestarsa itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Vanucci to cos z przekroju AMX takze lepiej lyknij cos pozadniejszego.Na zdrowiu sie nieoszczedza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 wtedy tylko rekawice beda nie do pary :banghead: Otóż to... ale przedzwonie i umówie sie na przymiarke,może rękawice nie będą się aż tak wyróżniać;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Vanucci to cos z przekroju AMX Bzdura. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Vanucci to cos z przekroju AMX takze lepiej lyknij cos pozadniejszego. Tez sie z tym nie zgodze... Vanucci to bardzo dobra firma, widzialem i slyszalem opinie kolegow, ale fakt faktem jest ze do czolowych firm jak Dainese czy Alpinestars troszke jej brakuje, ale z pewnoscia jest duuzo lepsza niz AMX... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Dziwne moj kumpoel jezdzil w czyms takim i mowil ze to twarde i niewygodne takze sie tego pozbyl i ma teraz z Dainesa i Alpinestars i mowi ze niebo a ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Vanucci to cos z przekroju AMX Bzdura. oczywiscie ,ze bzdura .Vanucci to dobra firma za nie duze pieniadze . [ Dopisane: 27-02-2006, 11:28 ]a jak ktos nie ma na Alpinestars czy Dainessa nawet Vanucci czy FLMa to z czystym sumieniem polecam POLO bo mialem i bylem strasznie zadowolony tylko duzo schudlem i zeszlem 2 rozmiary nizej :oops: POLO jest duzo lepsze od słynnych AMX ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 A ja już pytałem gościa o Dainese Mako http://www.allegro.pl/item87012747_kombine...mako_nowy_.html Niestety rozmiar 56 ma tylko w kolorze czarno-biało-srebrnym qrcze też przed chwilą dzwoniłem i nawet jest mój rozmiar i co ważniejsze pasuje mi kolorystyka(ten z niebieskim), zastanawiam się tylko jak wypada MAKO na tle konkurencji? może ktoś ma taki kombinezon i może się wypowiedzieć na jego temat bo już sam nie wiem czy brać czy szukać czegoś innego ale w cenie nie większej niż ten? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ja już sam nie wiem.Ciężko znaleść lepszą ofertę. Zapytam czy nie przesłalby do przymiarki Mako i Arlena 1832 choć nie ukrywam że wolałbym coś z niebieskimi wstawkami:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 a coś takiego ?http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M134721 znam kolesia co taniej sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 a coś takiego ?http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M134721 znam kolesia co taniej sprzeda Gadalem dziś wieczorem z gosciem od tej aukcji i chyba nie był chętny na opuszczenie ceny. Tommi jak masz kogoś kto pchnie taniej to kombi i ma dostepny rozmiar 56 to daj cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 a coś takiego ?http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M134721 znam kolesia co taniej sprzedaZ tego co sie orientuje to te kombinezony sa w dwoch rodzajach - 1-czesciowy i 2-czesciowy ( taki jak tutaj ). Znajomy mialby 2-czesciowy, czarny, w rozmiarze 52? Jesli tak to bardzo mozliwe ze wezme, nic lepszego chyba nie wynajde - tylko musze sie wybrac jeszcze i wymierzyc przed kupnem, zeby pozniej nie zalowac... W Intermotors maja Alpinestarsy, right?I jeszcze jedno pytanie nowicjusza :oops:, mam buty SIDI - nie bedzie to sie zle komponowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 I jeszcze jedno pytanie nowicjusza Embarassed, mam buty SIDI - nie bedzie to sie zle komponowac ? Nie rozumiem? Ja tez mam i sa swietne :) :mrgreen: 8) :lol: Kupuje sie takie rzeczy na ktore Cie stac i ktore sa dobre jakosciowo a nie zeby ladnie wygladalo to ze wszystko masz jednej firmy... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi