prezi81 Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Moje gratulacje ! Fajny sprzecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie rozczarujesz sie... ten motocykl potrafi sprawic duuuuuzo frajdy...pilnuj tylko poziomu oleju...i daj sobie troche czasu na wjezdzenie sie i wyczucie...a zobaczysz ze bedzie to niesamowicie przyjemny i latwy do okilznania motocykl...uwaga na poczatku przy manewrowaniu przy malych predkosciach i na nieutwardzonej nawierzchni (jak Ci zacznie sie klasc, marne szanse ze go utzymasz...chyba ze jestes kawal byka)...i przy ostrzejszych winklach podczas ostrzejszej jazdy...trzeba sily zeby zlozyc go szybko w zakret...masa robi swoije... ja luzy zaworowe sprawdzalem po chyba 15 tys km... i tylko drobne korekty na chyba 4 zaworach byly potrzebne... no i odladaj kase na lancuch i tylna opone...bo szybko sie zuzywaja :)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Dzieki za rady, dlaczego tak duzo mowicie o oleju, ma tendencje do ubutkow ?PozdroIrek z Rawicza [ Dopisane: 28-02-2006, 10:57 ]A ciezki to faktycznie jest, przewazyl mnie , naszczescie w garazu, ale z poswieceniem oparlem sie plecami o sciane i ciezar kawy wzialem na klate, ale faktycznie nabralem do jego masy respektu. Nie wiem jak na trasie, nigdy nie jezdzilem tak duzym moto, ale zobaczymy, mam nadzieje ze bedzie ok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Silniki te podobnierz mają problem z trzecią panewką jak już wcześniej wspomniałem i dlatego trzeba pilnować maksymalnego poziomu oleju by do tego niedopuścić. Silnik najprawdopodobniej spala olej ale ile to nie wiem dlatego więc trzeba go kontrolować. Luzy zaworowe ustawiaj co 6 tyś. kilometrów a nie co 15 tyś. jak wspomniał cabaniero wcześniej. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Moje moto ma wymienione opony, zebatki, łancuch, klocki i podobno filtr oleju i olej, ale nie mam pewnosci czy napewno. Wolalbym wymienic filtr i olej sam, powiedzcie jaki olej kupic, ile i jaki filtr ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Obok korka wlewu oleju masz podaną ilość. Ja zalałem motocykl Mobilem 10 W40. Używałem w poprzednim motocyklu takiego i uważam, że jest dobrym olejem za przystępną cenę. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 hehe, wiedze że wszyscy słodzą i pisza jaki to wspaniały sprzęt. ja miałem okazje polatać tym i jak dla mnie krowa, wole blejda albo gsxra. pozatym ten model zygzaka co na nim jeździłem mial mój kumpel i cyrk był z synchronizacją gaźników!! jak raz mu się coś poj**ało, to już niemógł dojsc z tym do końca. w ogóle niebył z niej zadowolony i plół sobie w brode że niewybrał blejda i mówił tylko do mnie "młody niekupuj nigdy kawasaki, chyba że roczne", ehheeh :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Porównanie GSX-R bądź Blada z ZZR to tak jak byś porównywał BMW M5 z Porshe Carrera, dwie zupełnie różne klasy. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartMFK Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 nieno wiadomo, zależy co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discrob Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 WitajJest spoko co ma być to będzie może słurzyć długie lata i nic sie nie stanienie ma co za wczasu jakać zmień olejek i filter a najlepiej daj do fachowca na przegląd niech kuknie co i jak rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Pozdrawiam i życze udanego sezonu :clap: Jeździłem zygzakiem kolegi wujka i jestem pod miłym wrażeniem. Fajne moto. Duże ale i z odpowiednią mocą. Pierwszy motor cztersuw na którym jechałem i jeszcze żyje :) Może dadzą takie do nauki jazdy??? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 1 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Gratulacje Piekna sztuka :clap: Oby do wiosny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Irek i jak Ci się jeździ? Ja odkupiłem zygzaka od Wujka i od tego czasu zrobiłem prawie 1000 km i jestem bardzo zadowolony. To jest to czego szukałem. Ciężkie, szybkie i do tego dobrze się trzyma a heble jak dla mnie wystarczające. Do jazdy turystycznej z lekkim zacięciem sportowym idealny. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Cześć, bestia jeździ się zarypiaście, już za mną prawie drugi sezon i wszystko w porządku. Jak narazie to wiosną wymieniłem wszystkie płyny, filtry, przednią oponę, tylną też kupiłem , ale wymienię ją dopiero po sezonie. Tydzień temu byłem zmuszony wymienić łańcuch, oczywiście wymieniłem zębatki też. Udało mi się wszystko kupić za 459 zł, nieźle. Łańcuch D.I.D. X-Ring a zębatki JT Sprokets. Przejechałem jak narazie niecałe 10 000 km i jestem zadowolony (ogólnie teraz mam 56 000 km), będę ją trzymał na pewno jeszcze przez kilka sezonów. Pozdro i do zobaczyska na trasie. Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez IrekS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Witam. Ja narazie raz oleju dolałem. A tak to tylko karmie benzynką. Wybieram się na zlot do borek 27 września, bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi