Qóba Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Nie wiem ile ma KX do setki, ale wydawało mi sie, że szybko sie zwija heeh :P Dzięki za odpowiedz, czekam jeszcze na odpowiedzi jezdzców NSRki ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Masz ograniczony budzet wiec ja bym stawial na nsr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Chyba zdecyduje się jednak na NSR, czytałem, że nadaje sie bardziej w dalsze podróże niż RSka i Mito, jest tansza i mam salon Hondy niedaleko domu. Dzieki za odpowiedzi, w kwietniu - maju kupuję motor :P Pozdrawiam i dzieki za pomoc w wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 NSR chyba wlasnie najmniej pali bo okolo 5 L Jest tez bardzo stabila mi sie na niej spoko jezdzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Aprilia RS RULEZZ :P ;) .Ale ja bym sie tez zastanowil nad MITO evo2 :crossy: jest to bardzo fany motocykl ma 7stopniowa skrzynie biegów i amor skretu.Ale NSR tez nie jest zła ale dlamnie zamała i zasłaba,wiec wybór nalezy do ciebie ;)..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Aprilia RS RULEZZ potwierdzam :crossy: :crossy: :D :P ;) ;) Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonik Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Każdy chwali to co ma:D Stachu, za 5,5 tys. Mito Evo2 nie kupi ;) Ja mam NSR i sobie ją bardzo chwale, jeżeli miałbym ją zamienić to tylko na większą pojemność (tak też niedługo się stanie)I za przeproszeniem nie pier***cie że jest taka mała - ja mam 186-7 cm. wzrostu i dobrze mi się jeździ, jest wygodna i nie wyglądam na niej jak na psie - RS jest trochę szersza ale to że NSR jest taka mała to jakiś mit jest ;)RS ma te kilka koni więcej ale co da Ci te 15 km/h więcej w maxie skoro takie prędkości na 125 są już mało przyjemne.W Fast Bike'u jest napisane że NSR ma najlepszy przyśpiech do 120 km/h poźniej troche gorzej od RS czy Mito ale mimo wszystko i tak jest zarąbiście.Części praktycznie od ręki, ceny nie porażają, heble super, zawiecha też.NSR ist the best :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Okiej dzieki, jesli bede kupował w Polsce to NSRka, jesli w Niemczech to RSka :P Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Kazdy chwali swoje.... Wybor nalezy do ciebie :P Ale i tak APRILIA RULEZ Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja nie mówie ze NSR jest zła,bo to ładny motocykl szczegulnie przód,ale ja na NSR jestem zaduzy i nie wygodnie mi sie jeździło..dlamnie trzy najlepsze 125 to 1.Aprilia rs2.Honda NSR 3.cagiva mito evo2Mito nie kupisz do 5tys tzn ta nowa wersje ale nsr czy rs spokojnie wkupisz ;) ..pozdroAPRILIA RULEZZZ :P ;) heheheh :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Do tej pory smigałem w lesie, gdzie przy 60-70km/h była frajda, bo tam wiecej zakretów, dziury, piachy, błota itp :P Wiec 130km/h na ulicy też pewnie jest niezłym wynikiem - mam nadzieje, że mi styknie. Myśle, że osiagi NSRki starczą jak nie to bede tunningował, na 90% kupie NSRke, chyba, że trafi się tanio RSka ;) Dzieki za odpowiedzi, jesli ktos ma cos do dodania to czekam ;) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu Goryl Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Na waskiej uliczce 120 to jest dosc sporo , sprobuj przy takiej predkosc szybko kogos ominac :P , trzeba sie nauczyc.... Cytuj www.jem-zdrowo.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 W najnowszym Fast Bike'u jest prezentacja NSRki wiec zapraszam do lektury... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 legut7 NSRki czy CBRki 125? Bo z tego co wiem to teraz NSR nie jest już produkowana, chyba, że jestem w błędzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 To może ja tez sie wypowiem. Swojego czasu tez wypytywalam co jest lepsze, ale i tak wg mojego gustu króluje NSR! Przede wszystkim ma świetny wygląd, a parametry w tej klasie nie robią wielkiej róznicy. Tylko szkoda, że dopiero na wiosne chcesz kupowac sprzet, bo teraz są one tansze. Szukałes pewnie na allegro to zauwazyles nizsze ceny ;) Powodzenia w kupnie i miłego smigania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi