mariuszkalisz Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 http://moto.allegro.pl/show_user_auctions....php?uid=3772896 MOZE U TEGO COS KUPISZ facet jest raczej normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilar Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3772896 MOZE U TEGO COS KUPISZ facet jest raczej normalny Dzięki. Już miałęm na oku tego sprzedawcę, poza tym, mam rodzinę w opatówku i zdążyłem się nieco zorientować, niestety, chyba jego oferta jest poza moim zasięgiem. Mam jeszcze jedno pytanko :] WIem, że Virago 535 jest jednym z łatwiejszych w eksploatacji motycyklem, ale czy istnieją inne (dokładnie z przedziału wiekowego '80 - '90 ) porównywalnie "łatwiejsze" w eksploatacji? (łatwość dostępu do części, ich cena, możliwości modyfikacji itp... ) Obleciałem banki......dostanę najwyżej 6000 zł :/Zawsze mógłbym wpierw uzbierać kase i dopiero coś kupić, ale jak znam życie, kasa wypłynie po drodze bleeee, z resztą, nie chcę czekać. Życie jest okrutne :/ hehe Ad. pytania wyżej........podobają mi prócz wirówki : Honda shadow 750, Magna VF750 - jest fajna, 4,500 plus rejestracja '82; VT 700C, Kawa Vulcan VN750,Suzuki Savage....... Jest w czym wybierać, ale które z nich to bomby z racji na wiek i przebieg? Prosze o radę...........a pewnie Was katuję ;) Dzięki wielkie,pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 będzie to Chopper......oczywiście(jak na miarę początkującego motocyklisty bez motocykla) będzie to Virago 535. a od kiedy choppery sa seryjne? nie choppera a choppero podobne a to juz roznica :) ale nie rezygnuj z marzenia, z tego co pisales- to co chcialbys poczuc, przezyc. one sa po to zeby je realizowac a nie zeby pozostaly tam w glowie- by byly jedynie przyjemnym obrazem.. 3maj sie i zycze ci spelnienia tego. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Jeśli myślisz o hondzie, to podobno vt500 są nie do zdarcia.W 700. i 750. z lat 80., jesli są mocno wyeksploatowane, podobno mogą wystąpić problemy z hydrauliczną regulacją luzów zaworowych (chyba tak to się nazywa).Najlepiej spytaj Janka Nikla, on będzie wiedział i Ci wszystko dokladnie wyjasni. Mówimy oczywiście o hondzie shadow.Poszukaj użytkownika jannikiel i spytaj na pw. Jeśli tak sie zaparłeś, to na pewno kupisz, jaeśli nie w tym roku, to w następnym, jakos wytrzymasz, jeśli w tym sie nie uda.Im dłużej na cos czekasz, tym wieksza potem radocha (bez przesady, oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 28 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 W ubiegłym roku sprowadziłem z Holandii Hondę Shadow VT 600 z 87 r.Całość transakcji ( z przywiezieniem i rejestracją włącznie ) wyniosła mnie ok. 7 kpln. Miała przejechane ok 20 kml. Przejeździłem sezon bez większych prac i przygotowań (standardowa wymiana płynów, filtrów itp. ). Po sezonie regularnie wprowadzam przeróbki i nie mogę się doczekać choć 10 stopni C.Szukaj kontaktów z ludźmi pracującymi poza granicą RP. Tak też warto próbować. Za 6-8 kpln w Polsce kupisz przejeżdżoną maszynę i w finale wyniesie Cię dużo więcej ( naprawy, regeneracje, wymiany itp. ). Ja szukałem odpowiedniej ( pod względem kosztów i jakości ) ok 2-ch lat. Najgorszy wybór był niestety w Polsce. Kupa naciągaczy, czyścidrutów i prostowników ram. Odpowiedni model znalazłem dopiero w Holandii. Nie byłem zdecydowany na markę. Szukałem Choppera, nie Cruisera. Teraz mam radochę w każdym jego calu. Szukaj Stary a znajdziesz. W mediach i na ulicy można znaleźć wszystko!pozdro [ Dopisane: 28-02-2006, 19:44 ]Mam w Bielawie paru znajomków. Pracują w Lincoln Electric , starym Besterze. Fajne miastko. pozdro [ Dopisane: 28-02-2006, 20:00 ]I jeszcze jedno, sposób w jaki znalazłem swoją "manię przeszłości")*, jest jednym z wielu. Przyjaciele handlujący używanym sprzętem, polecali mi różne modele komisowe i mam do nich zaufanie i wierzę w ich oceny techniczne. Poziom cenowy był niestety ponad moje założenia. Może ktoś z uczestników forum poleci Tobie jakiś komis w okolicy, a pewnie ich niemało.Zawsze lepiej przez znajomków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 4 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 MNIE ZBUDOWANIE MOJEGO MARZENIA ZAJMOOJE JUZ 2.5 ROKU I DALEJ WALCZE NIE WYMIEKAJ DASZ RADE POZDRO :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 5 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Co budujesz Domell? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 czesc! mariuszkalisz ma rację ten koleś z Opatówka jest spoko sam kupowalem u niego, a jak masz tam rodzinę to tym bardziej masz sprawdzonego sprzedawce!co do kasy to mozna się z nim dogadać, jak teraz nic nie ma w ofercie to Ci moze przywiezc /wiem że dość często wybywa za granice naszego kraju/co do marzenia to realizuj jak najszybciej i nie czekaj aż nadejdzie koniec sezonu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 !!!bo nie pochwialiłem się' date=' ale kupiłem virago 535!!!! [/quote'] no to pochwal się - dawaj foty /nawet się nie odezwałeś, że masz sprzęta :roll: / PSktóry rocznik? i gdzie kupiłeś u handlarza czy sam sprowadzałeś? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 nono czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 a od kiedy choppery sa seryjne? nie choppera a choppero podobne a to juz roznica Smile Dokładnie, wild. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilwizard Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Whiskey Boy ma 100 % rację, kup za granicy, kupa ludzi wyjkeżdza tam nawet na wakacje więc na giełdę mogą czasem skoczyć.Ja kupiłem DragStara po względnym turningu 97 rocznik 7 800 km przebiegu jeszcze z blokada na gaźniku i zabuliłem z transportem i opłatami rejestracyjnymi 22 tyś. A co do alternatywy co do virago to polecam Vn 750, przerabiasz go o 180 stp. w ciągu jednego wieczoru i 3 piwek.Bądz wytrwały i nie kupuj pochopnie bo udupisz na długo i powodzenia ze zbieraniem kasy na wachę [ skoro masz kredyt:( ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 marzenianie poddawaj się, ja na swoje virago czekałem 2lata, gdzie dookoła słyszałem, że nie , to niebezpieczne, deszcz ci na głowę pada i w ogóle ble. Powiem ci że miałem w końcu zawachanie i nawet chciałem kupić katamarana,ale...przyjechał do mnie konik /4umowicz, napisał tutaj/ i dał mi się przejechaći wiesz co, zdecydowałem wtedy że kupuje moto ii...kupiłem Virago 535, i nawet dzisiaj śmigałem po Wrockuwięc trzymaj się marzenia i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi