Kodi Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Moim zdaniem ani plastik' date=' ani chopper (to już absolutnie nie). Tylko enduro!Jeśli myślisz o turystycznym motocyklu (tak sądzę po rodzajach motocykli, o jakie pytasz) to polecam turystyczne enduro. Na polskie drogi idealne, pozycja dużo wygodniejsza niż w plastiku i chopperze, cena dużo lepsza, a trwałość nie gorsza. W porównaniu do plastika to oczywiście szybkość i przyspieszenie nie te same, ale już choppery to objedziesz wszystkie.Zatem pomyśl o XTZ, Afrika Twin, Pegaso, Transalp, z nowszych i droższych Varadero, BMW R1150GS itp.[/quote'] Dobrze chłop gada :buttrock: :banghead: patrząc i jeżdząc po POLSKICH DROGACH zdecydowanie :arrow: ENDURO Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 a ja tam lubie wszystkie 2oo ;) -maiłem kupić zl 600 ale koles ja podsprzedał komus innemu :buttrock: i kupiłem vfr :banghead:. Niezły rozrzut :D Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Jeżeli chopper to tylko soft, jazda tym moto do prędkości 120 km/h jest w miarę bezpieczna. Jazda z prędkościami około 200 km/h na plastikach po naszych fatalnych drogach często kończy się finałem uślizgu lub gleby. Zdecydowanie wolę półplastik sportowo - turystyczny np : Fazer 600, CB 1300 S, Bandit 600 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 ale już choppery to objedziesz wszystkie. Nie sądze żeby wszystkie :P [ Dopisane: 14 ]W mieście turystuczny endurak jest jeszcze lepszy niż na trasie Tu się z tobą zgodze w 100%, kolega ma Aprilie Pegaso 650to w mieście potrafi sporo endurak super sprawa, sam chciałemAfryke ale wyszło inaczej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 A ja uważam że najlepszy jest ogar 205 o mało pali i części tanie, zabić sie tez raczej ciezko no chyba ze sie wjedzie tirowi pod koła. Także panowie - japońce na bok i delektujmy sie polską techniką :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Najlepsze jest to co ktoś lubi i na co go stać.Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Motocykle są dla wariatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Motocykle są dla wariatów. Życie byłoby nudne bez szaleństw ;) :mrgreen: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Jak sam widzisz tyle opinii co motocyklistów. Sam musisz wybrać ale w kwestii bezpieczeństwa ja wyznaję zasadę: ten motocykl jest najbezpieczniejszy, na którym siedzi ktoś, kto ma najwięcej oleju w głowie. Jak ktoś ma nasrane (proszę nie odbierać tego jako jakiejkolwiek sugestiii czy aluzji) to i na rolkach się zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Yareck - święta racja, bo nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 plastik czy czopper? Hmmmm, oczywiście, że ENDURO! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Pytanie trochę jak z rodzaju, który samochód lepszy, osobowy czy ciężarowy. Odpowiedz jest prosta- zależy dla kogo. Ktoś lubi teściową, ktoś synową. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi