Gość KrzyChules Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 witam !wlasnie dopiero co postawilem swoj nowy nabytek w garazu , a jest to Honda MBX 80 rocznik 85 zarejestrowana na motorwer :buttrock: dałem za Nią 1400 zl ma pare wad ale wszystko jest do zrobienia fotki postaram się dac jutro cieszę się jak dzieciak :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam! Moje gratulacje. Nie długo sezon. Życzę Pośmigania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Kongratulejszons!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 To klejna MBX?? Mam nadzieje ze bedziesz zadowolony :buttrock: Czekamy na fotki POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 To klejna MBX?? Mam nadzieje ze bedziesz zadowolony No co Ty!? Klejona? Pewnie po dzwonie... ale się wpakowałeś :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Gratulacje :!: Zycze bezawaryjnej jazdy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 To klejna MBX?? Mam nadzieje ze bedziesz zadowolony No co Ty!? Klejona? Pewnie po dzwonie... ale się wpakowałeś :!:jaka klejona ? z dzwonem nie miala nic wspolnego pewnie literowka :buttrock: pewnie mialo byc kolejna :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 To klejna MBX?? Mam nadzieje ze bedziesz zadowolony No co Ty!? Klejona? Pewnie po dzwonie... ale się wpakowałeś :!:jaka klejona ? z dzwonem nie miala nic wspolnego pewnie literowka :buttrock: pewnie mialo byc kolejna :banghead: Dobra dobra, już nie ściemniaj, wszyscy na forum wiedzą, że po dzwonie i do niczego się nie nadaje :D ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Light blue Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 życze niezapomnianych przygód :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Dobra dobra, już nie ściemniaj, wszyscy na forum wiedzą, że po dzwonie i do niczego się nie nadaje ABS ,czy po raz kolejny musisz na forum opisywac historie swojego motocykla??:buttrock: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 gratuluję :banghead: uwijaj się sezon już tuż tuż przygody czekają :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Gratuluję zakupu :buttrock:Śpiesz się z tymi naprawami, bo sezon już blisko...będzie świetnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Dobra dobra, już nie ściemniaj, wszyscy na forum wiedzą, że po dzwonie i do niczego się nie nadaje ABS ,czy po raz kolejny musisz na forum opisywac historie swojego motocykla??:banghead: :lol: ...który odsprzedałem niejakiemu zajcowi jako bezwypadkowy??? :buttrock: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 ...który odsprzedałem niejakiemu zajcowi jako bezwypadkowy??? Very Happy Razz Chciales powiedziec oddalem za bezcen, dorzucajac do tego flaszke wodki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 No Krzychules gratulacje!W końcu jakiś nie romet :]Pozdrawiam! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi