krokodyl Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 jesienią zatarlem pierscien w tloku-wymieniłem nie wiem jaka mogla byś przyczyna ...na ile wazny jest olej mieszankowy?? zwykly taki jak do 2 takta ELF zielony-zdaje sie ze mineralny bo kupilem go dawno do skuterka ---ciekaw jestem czy ktos remontowal taki silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 SX to wyczynowy motocykl więc wymaga najlepszych olei takich jak motul 800 lub castrol r2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 castrol r2 Polecam :)Oczywiscie ze jest wazny:P Albo zle robiles mieszanke albo jestes takim doskonalym kierowcą ze udalo ci sie zatrzec Ktma ;]Ale myśle ze to to pierwsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 midland 2t, dzisiaj wyjąłem tłoczek do sprawdzenia i są tylko śładowe ilości nagaru, i co najważniejsze, nie musze jeszcze tłoka wymieniać :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 po motulu rowniez wszystko czysciutkie w trakcie rozbiorki moto zero nagaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi