Gudaj Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Szukam ludzi z Bełchatowa i okolic którzy jadą do Częstochowy na otwarcie sezonu. W zeszlym roku nie bylem ale w tym już zacieram ręce. :)Jak coś to napiszcie. -----------------------------------------------------------------------------------------kupie tzr 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalkagsxr Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Witka jestem z krosna co prawda ale interesuje mnie kiedy jest to swiecenie??. bo szczeze mówiac to bym sie wybral dziex za info :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 23.04 Częstochowa - pielgrzymka motocyklowa - otwarcie sezonuOki spoko to pewnie się zobaczymy! Ja jade raczej napewno. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 a o ktorej godzinie jest to swiecenie itd ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 heh,to mnie zaciekawiłeś :banghead: moze sie wybiore... :buttrock: daj może więcej informacji na ten temat....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Też proszę o informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Zapraszam zajrzyjcie na ten wątek: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=38141 Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Jak ktoś zna jakieś dane na temat tego otwarcia sezonu w Częstochowie to proszę o informacje, bo jak na razie to nic nie wiem :P. O ile nie stanie nic na przeszkodzie wybiorę się na pewno ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koold Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja jestem z B-towa. Podaj trochę więcej informacji !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasiek Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witka jestem z krosna co prawda ale interesuje mnie kiedy jest to swiecenie??. bo szczeze mówiac to bym sie wybral dziex za info :P Ja tez jestem z Podkarpacia i tez sie wybieram do Częstochowy! Daj znac jak cos ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Sory że tak póżno pisze ale nie mialem mozliwosci wczesniej. Wiem tyle ze to otwrcie jest 23 kwietnia w czestochowi bo pamietam ze z mojego miasta zawsze jakis team jechal. kiedys podobno nawet gosciu na motoreynce sie wybral (to jest jakies 70km) i pozniej przywiozl ja w samochodem bo sie zatarla. Narazie nic wiecej nie wiem ale jak cos to pewnie bedzie glosno bedzie pewnie na 4um w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koold Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 to może jak będziesz wiedział coś więcej to wyslij mi jakiegoś e-maila, może się zgadmy i pojedziemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 spoko jak cos to ci dam znacJa bede jechal pewnie z kumplami z klub ktory zakladamy (BZYK Bełchatów). Bedzie pewnie jechac paczka gosci na motorowerach, kumpla tata na Virago 1100 (a ty jaka masz) i pewnie jeszcze kumpel na CB i GPZ ale to sie zobaczy ja cos to sie odezwe bo jechac to bedziemy napewno. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 OPOCZNO sie klania - i ja sie dołączam... - dajcie znac o ktorej roszacie z Belchatow :P POZDRAWIAM i czekam na informacje - mysle ,ze pod koniec marca bedzie juz wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja będe napewno, ale raczej w roli obserwatora :P Simson może być już wtedy sprzedany, a ja zostane w tym okresie bez moto. Weźmie mnie ktoś w roli plecaczka :twisted: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi